Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εύκολα η Μακρυκάπα 4-1 την Δόξα

Δυο στα δυο πέτυχε η ομάδα της Μακρυκάπας στο θεσμό του κυπέλλου επικρατώντας τις Δόξας Προκοπίου με σκορ 4-1, σε ένα αγώνα που είχε σημαντικές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Ανοιχτό και επιθετικό ποδόσφαιρο ικανοποίησε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν, με τους γηπεδούχους να παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Από την άλλη πλευρά η Δόξα προβλημάτισε με την αμυντική δυσλειτουργία της.
Δυνατά ξεκίνησε η Δόξα ανοίγοντας το σκορ στο 10' με τον Λεοντή όταν δέχθηκε σέντρα από τον Ασαμόα και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 0-1.
Η απάντηση της Μακρυκάπας ήρθε στο 24' όταν ο Μακρής με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε 1-1 και ενώ η Μακρυκάπα είχε χάσει πολλές ευκαιρίες προηγουμένος.
Στο 40' οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με κεφαλιά από  κοντά και πάλι του Μακρή μετά από σέντρα  2-1.
Στο 41' η Μακρυκάπα είχε δοκάρι και πάλι με τον Μακρή.
Στην επανάληψη και στο 55' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μακρή από τον Τσιπτσή που αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, αποβολή που διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι άνθρωποι της Δόξας.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μακρής που τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του 3-1.
Εκμεταλλευόμενοι την αριθμιτική τους υπεροχή οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και έχασαν πολλές ευκαιρίες.
Στο 88' ο Καρκαλής με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη παρουσία των φίλων της Μακρυκάπας που αποτελεί τον δωδέκατο παίτη της ομάδας.
ΑΟ Μακρυκάπας:
Βαγγ. Τόγιας
Πουρνής, Κολιόπουλος, Ανδριώλας, (65' Πεταλωτής ), Καρκαλής, Θωμόπουλος, Σηφάκης, Κούκα, Ρωμανός, Μακρής (80' Πολυχρόνης), Σίδερης, Στρατής, (53' Κηπιώτης).





Δόξα Προκοπίου:
Γ. Κουτσουφλάκης.
Αλατζάς, Μορφούλης Θ, Μορφούλης Γ, Τσιπτσής, Ανδρέου Α,(52' Ανδρέου Σ), Κανελόπουλος, Δημάκος, (76' Σωφρόνης), Καλάη, (62' Σταμούλος), Κουτσουφλάκης, Λεοντής, Ασαμόα.