Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Α.Ο.Κοσκίνων Στόχος ο πρωταθλητισμός

Σε πολύ καλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας με την διοίκηση και τον προπονητή να είναι ευχαριστημένοι τόσο από τη συμμετοχή όσο και από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.
Η διοίκηση αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Σάκη Νικολάου ο οποίος ανέλαβε πέρυσι την ομάδα στα μισά του πρωταθλήματος και μετά την επιτυχημένη πορεία του δεύτερου γύρου θα κάθετε και φέτος στη άκρη του πάγκου.

Η ομάδα κράτησε τον περσινό κορμό και θέλοντας να κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία της στο νέο πρωτάθλημα ενισχύθηκε με τρεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες,αυτοί είναι οι Κουρούπης Χρ,Μπασινάς Γ,Σταματάκος Ι.
Η ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα κυπέλλου με το Μαρμάρι που θα γίνει την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου.Τα συμπεράσματα από τα δύο πρώτα φιλικά με Κονίστρες 4-1,και Όλυμπο Γ 1-0 είναι πολύ ενθαρρυντικά όπως μας δήλωσε ο προπονητής Σάκης Νικολάου ο οποίος θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση που τον εμπιστεύτηκε και φέτος άλλα και τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία και θέλοντας να δώσει το στίγμα για τη νέα χρονιά μας είπε ότι στόχος της ομάδας είναι ο πρωταθλητισμός.