Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γ. Παπακωνσταντίνου με την ηγεσία της ΟΥΕΦΑ

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016, στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της UEFA. Με ευρεία διαφορά αναδείχθηκε ο Σλοβένος Αλεξάντερ Σέφεριν, έναντι του αντιπάλου του Ολλανδού Μίκαελ Φαν Πράαγκ.

Το ίδιο βράδυ παρακάθισε σε γεύμα μαζί του ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας κ. Παπακωνσταντίνου, παρουσία κι άλλων επισήμων, όπου είχε την ευκαιρία να του εκφράσει τα συγχαρητήρια του και τις ευχές του για δημιουργική πορεία προς όφελος του ποδοσφαίρου.
Όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, στην παρέα ήταν ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας κ. Ελευθεριάδης Δημήτρης, ο Πρόεδρος της Football League κ. Σφακιανάκης Στέλιος, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΠΟ κ. Παπανικολάου Παυσανίας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Τζανόπουλος Μιχάλης κι ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκης Γιώργος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την επόμενη ημέρα η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA όρισε, ως μόνιμο Γραμματέας της UEFA, τον Θόδωρο Θεοδωρίδη, που συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.