Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εμφαντική πρόκριση για τα Κόσκινα μέσα στον Δύστο

Μεγάλη νίκη -πρόκριση για την ομάδα τών Κοσκίνων η οποία πέρασε σαν τρένο από το Δύστο όπου νίκησε τους γείτονες με το εμφατικό 4-1 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου.
Η Ομάδα του Σάκη Νικολάου ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα πέτυχε τέσσερα τέρματα ,δημιούργησε πολλές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή ,και έστειλε το μήνυμα ότι εφέτος θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.
Το σκορ άνοιξε στο 10 ο Σταματάκος  με πλασέ μέσα από την περιοχή ,το 2-0 πέτυχε στο 47 ο Μπασινάς  με σουτ από το ύψος της περιοχής, στο 54 μείωσε προσωρινά ο Ηλίας με πέναλτι σε 1-2 ,στο 68 ο Δημολιάνης Β με ατομική ενέργεια έκανε το 1-3, και το σκορ έκλεισε στο 79 ο Μπουραντάς λίγο μετά την είσοδο του στο παιχνίδι με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Ο Δύστος που προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να είναι όσο ανταγωνιστικός θα ήθελε, έπαιξε στα τελευταία λεπτά με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Πηρουνάκη στο 87 με απευθείας κόκκινη για χτύπημα εκτός φάσης.

ΔΥΣΤΟΣ. Παπαχρήστος,Τσαλιάγκος,(51 Ευδοξιάδης)Πιλάτης ΣΠ,Πιλάτης Α,Πηρουνάκης,Βυργιώτης,Πιλάτης ΣΤ,Κιούσης,Σίμωσης,(80 Λυμπερόπουλος),Ηλίας,Πιλάτης Κ.

ΚΟΣΚΙΝΑ. Πανταζής,Τζίτζιρας,Θωμάς,Δημολιάνης Τ,Κουρούπης,Βυργιώτης Κ,Μπασινάς,(72 Μπουραντάς),Σταματάκος,Δημολιάνης Β,(84 Μπρούκα),Βλάχος,Κοκκάλας,(85 Κερασίτης).