Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη του Ερμή Πηλίου επί της Σκεπαστής 2-0 σε αγώνα με απρόοπτα

Για την δεύτερη αγωνιστική της Β΄  Κατηγορίας έγινε ένας πολύ ωραίος αγώνας στο γήπεδο του Πηλίου, μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Σκεπαστής. Ένα ιδιότυπο ντέρμπι θα το χαρακτηρίζαμε μιας  και οι δυό ομάδες έχουν ενισχυθεί με αρκετά καλό «υλικό» και φιγουράρουν από τις διεκδικήτριες των πρώτων βαθμολογικών θέσεων της Κατηγορίας.
Η ομάδα του Ερμή Πηλίου ήταν αυτή που τελικά έφυγε με την νίκη, σημειώνοντας δύο γκολ  με την  περίεργη «συμμαχία» μίας μέλισσας!  Και το λέμε αυτό μιας και στο 25΄ , ο τερματοφύλακας της Σκεπαστής Βασίλης Μπαρμπούνης, μετά από μια πετυχημένη απόκρουση σε επίθεση του Πηλίου, τσιμπήθηκε από μέλισσα και σαν αλεργικός που είναι,  έγινε αναγκαστική αλλαγή και οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας όπου του παρασχέθηκε κορτιζόνη, ενώ να πούμε ότι είναι πολύ καλά στην υγεία του.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα:
σε γενικές γραμμές το παιχνίδι δεν ήταν καλό, αλλά υπήρξαν φάσεις και για τις δυο ομάδες.
Ο Πολίτης στο 8΄ γεμίζεται και με γυριστή κεφαλιά ψάχνει τα δίχτυα του Μπαρμπούνη ο οποίος όμως του λέει όχι.  Η Σκεπαστή με τη σειρά της χάνει ευκαιρίες που τις δόθηκαν από στημένες φάσεις και τον ταχυπόδαρο Ντέντη.

Για το Πήλι  o Σωκράτης Πολίτης μετά από πλάγιο άουτ παίρνει την μπάλα και με ωραία προσποίηση βγαίνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Σκεπαστής και ο οποίος διώχνει με τα πόδι. Η μπάλα φτάνει στον Κοντάκη που σουτάρει αλλά ο Μπαρμπούνης αποκρούει και πάλ.
Β. Μπαρμπούνης
Αυτή ήταν και η τελευταία φάση  του παιχνιδιού  για τον Μπαρμπούνη, μιας και έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω… μέλισσας! Τη θέση του ανέλαβε ο Νίκος Καψάλας που στην πρώτη φάση – επίθεση του Ερμή δέχτηκε γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοντάκη, 1 – 0.

Η Σκεπαστή αντιδρά με δυό εκτελέσεις φάουλ από τον Ζουζουλή, με τη μία από αυτές να σταματάει στο δοκάρι και η δεύτερη να αναγκάζει τον πορτιέρο του Ερμή να κάνει μια καταπληκτική απόκρουση.
Ο Καψάλας, αν και… μέσος, στα χρέη του  κάτω από τα γκολπόστ καταφέρνει να καθαρίσει κάποιες φάσεις στην εστία του, με την Σκεπαστή όμως να κάνει δεύτερη αναγκαστική αλλαγή, λόγω τραβήγματος δικεφάλου του Καλλίτση.
Ο Ερμής εκμεταλλεύεται το υπέρ του πλεονέκτημα και ο Τσούρτης με σέντρα βρίσκει το κεφάλι του Δασκαλόπουλου που κάνει εύκολα το 2 – 0 και καθαρίζει τον αγώνα.
Η ατυχία όμως για την Σκεπαστή δεν τελείωσε, αφού ο Ζουζουλής στη συνέχεια ζητάει αναγκαστική αλλαγή και αυτός, μιας και υπέστη διάστρεμμα.