Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μυρμιδόνες Κερασιάς – ΑΕΚ Νέου Πύργου 2-0


Για το πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, οι Μυρμιδόνες Κερασιάς πήραν σχετικά εύκολα την ΑΕΚ Νέου Πύργου με 2-0 και αναρριχάται στην Τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι γηπεδούχοι είχαν την τύχη να σκοράρουν πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα. Με το εναρκτήριο λάκτισμα, η μπάλα προωθήθηκε γρήγορα στην περιοχή του Μπαρμπούνη και η άμυνα πάγωσε μη αναμένοντας τόσο γρήγορη αντίδραση του αντιπάλου και έτσι ο Δ.  Μακρής από τη γωνία της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0, στο 45 δευτερόλεπτο.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν αρκετά για την ισοφάριση και είχαν ευκαιρίες, αλλά και οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 29΄  από σουτ του Γιαννακάρα.
Στο 39΄ οι Μυρμιδόνες εκτέλεσαν φάουλ με τον Τσούτσικα και η μπάλα έφτασε στο πόδι του Μπαρμπούνη που από λάθος εκτίμηση, τελικά την έστειλε στα δίχτυα του κάνοντας το 2-0.
Στο 67΄ οι παίκτες του Μπεκάκου έφτασαν κοντά στο γκολ, με πέναλτι που χτύπησε ο Νταής, αλλά με εντελώς άστοχη εκτέλεση.

Μυρμιδόνες Κερασιάς
Μάρκου, Κομποθανάσης, Μπαλούκος, Τσιτσόπουλος, Πατούλης (74΄ Ραβανός Ι) , Παπανδρέου, Παπαθανασίου (83΄ Λαδογιάννης), Τσούτσικας (65΄ Καραβάς), Ραβανός Ε, Μακρής, Γιαννακάρας

ΑΕΚ Νέου Πύργου
Μπαρμπούνης Π, Βαλμάς Σ, Παπαδιώτης, Κουρκούτζελος, Μακαντάσης, Κερασιώτης, Μπασμπάνος, Άξενος (76΄ Βαλμάς Χ), Καμπάνταης, Νταής, Μπαρμπούνης Χ (65΄ Θεοχάρης)

Δείτε το 20 γκολ και το πεναλτι του αγωνα



Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί
https://goo.gl/photos/jHFNqzQ2yPpsWfDG9