Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άλωσαν την Σκύρο τα Κόσκινα

Σημαντικό διπλό πήρε ο ΑΟ Κοσκίνων μέσα στην Σκύρο επικρατώντας με 2-1 σε ένα αγώνα όπου οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να φέρουν τον αγώνα στα ίσια, αλλά στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα και την νίκη που τους έδωσε το τρίποντο.
Στο 5' τα Κόσκινα αιφνιδίασαν και μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπασινά ο Τζίτζιρας με πλασέ άνοιξε το σκορ 0-1.
Στο 8' μεγάλη ευκαιρία για τα Κόσκινα σε τετ-α-τετ πλασέ του Κοκκάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 14' νέο τετ-α-τετ του Σταματούκου που πλάσαρε άουτ.
Στο 17' και πάλι ο Κοκκάλας βρέθηκε σε θέση βολής αλλά αστόχησε.
Μετά το 20λεπτο η Σκύρος ισορρόπησε τον αγώνα, πήρε τον έλεγχο και στο 29' κέρδισε πέναλτι, όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Δημολιάνη Ι και το πέναλτι που καταλογίστηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Δαλακλίδης φέρνοντας το σκορ στα ίσια 1-1.
Στην συνέχεια παίχθηκε παιχνίδι κέντρου και η λήξη του ημιχρόνου βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες.
Στην επανάληψη τα Κόσκινα μπήκαν και πάλι δυνατά και στο 65' πήραν εκ νέου το προβάδισμα με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Θωμά 1-2.
Η Σκύρος πίεσε στην συνέχεια και στο 79' ο γκολκίπερ Σακκής κράτησε ανέπαφη την εστία του όταν πλασέ του Στεφάνου απέκρουσε, με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος έπιασε κεφαλιά που εντυπωσιακά έδιωξε ο Σακκής.
Μέχρι το τέλος παρά την πίεση των γηπεδούχων δεν άλλαξε κάτι και το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικητή τον ΑΟ Κοσκίνων μέσα στο Νησί.
Οι παίκτες του ΑΟ Κοσκίνων αφιέρωσαν την νίκη τους στον προπονητή τους Σάκη Νικολάου που είχε μια περιπέτεια υγείας όλη την εβδομάδα αλλά έδωσε το παρόν στην Σκύρο.
ΑΟ Σκύρου:
Μπαρδας, Μανωλάκης Ι, Τράκκος (78' Μαυρίκος), Καρπέτας, Τσελεπής, Καραμπίνης (62' Βαρσαμής), Ζορμπάς, Θεμελίδης, Λύκος (69' Χιώτης), Δαλακλίδης, Στεφάνου.
ΑΟ Κοσκίνων:
Σακκής, Τζίτζιρας, Δημολιάνης Ι (78' Σακκας 85' Οικονόμου), Δημολιάνης Τ, Κουρούπης, Θωμάς, Μπασινάς (66' Μπουραντάς), Φωτιάς, Κοκκάλας, Βλάχος, Σταματάκος.