Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 29 Απριλίου 2017: ΑΕΚ Χαλκίδας - Αυλωνάρι 1-0

Με ένα γκολ που σημειώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα η ΑΕΚ Χαλκίδας πήρε την νίκη με 1-0 από τον ΑΟ Αυλωναρίου, που ακόμα δεν έχει αποφύγει οριστικά τον κίνδυνο του υποβιβασμού.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν στο 8' με πλασέ του Λειβαδίτη ελάχιστα άουτ.
Στο 25' απάντησε το Αυλωνάρι με παράλληλη σέντρα του Δήμου που δεν πρόλαβαν οι επιθετικοί  να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο γκολκίπερ της ΑΕΚ Γιαλός έσωσε την εστία του διώχνοντας με τα πόδια πλασέ που επιχείρησε ο Δήμου.
Στο 45' η ΑΕΚ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία σε σουτ του Σεϊνταράσι που σταμάτησε στο δοκάρι του Κότσαρη.
Στην επανάληψη το Αυλωνάρι μπήκε πιο δυνατά και στο 49' με τον Μπρολίν έχασε την ευκαιρία να σκοράρει όταν πλάσαρε ελάχιστα άουτ.
Στο 61' εκτέλεση φάουλ από τον Φραγγή έδιωξε σε κόρνερ ο Γιαλός.
Διπλή ευκαιρία με τον Τσαλιαγκό στο 73' για το Αυλωνάρι που προσπάθησε να πλασάρει τον Γιαλό με τον νεαρό γκολκίπερ να σώζει την εστία του.
Στο 82' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Κότσαρης έσωσε την εστία του σε τετ-α-τετ πλασέ του Λειβαδίτη.
Στο 84' σημειώθηκε το γκολ που έδωσε την νίκη στην ΑΕΚ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ απέκρουσε ο Κότσαρης και από κοντά ο επερχόμενος Τζάβρας έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
ΑΕΚ Χαλκίδας.(Γιώργος Δάβρης):
Γιαλός, Βρέττος, Αναστασίου, Τζάβρας, Αγγελάτος,  Πετρογιάννης, Παπαδάκης (78' Μετοχιάτης), Μπασινάς (66' Ζευγολατης) , Λειβαδίτης (92' Βελής), Σμυρναίος, Σεϊνταράσι.
ΑΟ Αυλωναρίου. (Γιάννης Μπασούκος):
Κότσαρης, Δαφνής (46' Β. Βασιλειου), Μπρεγκανάκου (87' Γλυκός), Λύκος, Καραμπίνης, Παπίλας, Μπρολίν, Κόκκος,  Τσαλιαγκός,  Δήμου, Φραγγής.