Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 1 Απριλίου 2017: Άνετα ο Αστέρας Βατώντα 3-0 τον Ελλήσποντο

 Μετά από μια επιβλητική εμφάνιση ο Αστ. Βατώντα επικράτησε με 3-0 του Ελλήσποντου στο γήπεδο του κάνοντας ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την αποφυγή δυσάρεστων συνεπειών στο τέλος του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς μιας και οι δύο ομάδες είχαν τρομερό ρυθμό.Στο 5' υπήρξε μια φάση που συζητήθηκε όταν ο Λαζρι γύρισε την μπάλα σκόραρε όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ,δύσκολη απόφαση που δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να μπουν μπροστά στο σκορ.

Στο 8΄ τρομερή απόκρουση του Χατζηπαυλίδη σε σουτ του Χασαλάρη και στο 10'ο Κατσαούνης από τους καλύτερους στο ματς έχασε σημαντική ευκαιρία.Για να φτάσουμε στο 31' όταν ο Σκούρος κέρδισε πέναλτι από ανατροπή και την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Γιαννοκάκος ο οποίος άνοιξε το σκορ βάζοντας μπροστά τον Αστ. Βατώντα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι με προίκα το υπέρ τους σκορ όχι μόνο διατήρησαν τα ηνία στο ματς αλλά ήταν αυτοί που στο 75'έβαλαν τέλος στα όποια όνειρα των παικτών του Γ.Καρβέλη.Ήταν τότε που ο Γιαννουκάκος σούταρε απέναντι από τον Χατζηπαυλίδη ,ο τελευταίος είπε όχι για να έρθει σαν τρέιλερ ο Πατερίτσας και να στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα.Και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε πάλι ο πολύ δραστήριος Πατερίτσας όταν νίκησε με ωραία ενέργεια τον Χατζηπαυλίδη.
Καλή η διαιτησία των Σέγκου,Ρουμπή και Μακρή.

Αστ.Βατώντα
Κώστογλου, Τσώκος, Σκούρος, Κατσαούνης, Ντούκα, Γούναρης, Κούκουρας, Πατερίτσας Χασαλάρι, Γιαννουκάκος [90'Ματράκας], Τζίνης [60'Νεσίμι]
Ελλησποντος
Χατζηπαυλίδης, Σιγανός, Μπακλαγεμέζης, Κουσερής, Κούτρας, Αγγελάκης [70'Κτσικαβάλης], Νικολάου, Νάτσης, Στρατής, Μπαιμπάκης, Λάζρι
[25'Νόνας].