Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Κύζικος Ν. Αρτάκης πρωταθλητής Παίδων (Βίντεο)

Ο Κύζικος Ν. Αρτάκης είναι ο πρωταθλητής Παίδων 2017. Στον τελικό που διεξήχθη στο Δημ Γήπεδο Ν ΚΟΥΚΗΣ του Αυλωναρίου πήρε την νίκη στα πέναλτι από την ΑΕ Ληλαντίου σε ένα αγώνα που στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλος 1-1. Ο φετινός τελικός ήταν αφιερωμένος στον πρώην πρόεδρο του ΑΟ Αυλωναρίου ''Ν. Αϊδίνη'' που τιμήθηκε η μνήμη του.

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα ο  Κύζικος προηγήθηκε στο 22' με 1-0 με αυτογκόλ του Πόγκα, αλλά στις καθυστερήσεις του αγώνα το Ληλάντιο ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βασίλη Παλαιολόγου.

Έτσι, το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι  για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ευβοίας, κι εκεί, ο Κύζικος επικράτησε με 6-5 και συνολικό σκορ 7-6.
Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν ο απονομές και η όμορφη γιορτή ολοκληρώθηκε με την στέψη του φετινού πρωταθλητή Κύζικου Ν. Αρτάκης και γεύμα που παρέθεσε ο ΑΟ Αυλωναρίου στην ΕΠΣ Ευβοίας.
Κύζικος Ν Αρτάκης: Πασσάς, Καλογέρης, Ντρέου, Γροντής, Μανεσιώτης, Καρράς, Καράμπελας, Σίμωσης, Λάμπρου, Γραμματικογιάννης, Καλαμιώτης. Αδαμόπουλος, Ντρέκης, Σπύρου, Τρίκκας, Μπανάσιος, Γκίκας, Παπαδημητρίου.
ΑΕ Ληλαντίου: Μίχος, Μπασούκος, Λαθουράς, Τσαλούμας, Πόγκας, Τόγκος, Δαδίνας, Παπαγεωργίου, Παπασχόλης, Παλαιολόγος, Ζάνιος. Παναγιώτου, N'doy, Ρώσσης, Λεοντής, Ρουμελιώτης, Βούλγαρης, Παπαφράγκας

Διαιτητές:  Παπακωνσταντίνου, Κοντογιαννίδης, Λαμπρόπουλος.
Δείτε στιγμιότυπα, τα γκολ του αγώνα & την εκτέλεση των πέναλτι
Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον τελικό όπως το 
κατέγραψε ο φακός του Χαρ. Γιαννακόπουλου