Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Οι αποφάσεις της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης της ΑΕ Ιστιαίας


Στην αίθουσα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας πραγματοποίησε χθες 7-6-2017 την Γενική της Συνέλευση η ομάδα της ΑΕ Ιστιαίας, με την παρουσία 65 ατόμων.
Στην αρχή ορίστηκε Πρόεδρος ο Βασίλης Δημόπουλος και Γραμματέας ο Γιώργος Ανανίας, σαν συντονιστές της διαδικασίας.
Το λόγο πήρε αρχικά ο απερχόμενος Πρόεδρος Γιάννης Αναγνώστου, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του (ακόμα και αυτούς με τους οποίους δεν τα βρήκα, όπως είπε), τόνισε πως η ομάδα πέτυχε τους στόχους της και παρέμεινε στην Γ΄ Εθνική, αν και πολλοί κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν και μιλούν μόνο για λάθη της Διοίκησης. Στη συνέχεια επεσήμανε πως δεν θα συνεχίσει σαν Πρόεδρος, αν δεν βρεθούν και άλλοι να αναλάβουν σε τομείς εργασίας αλλά και σε χρηματική ενίσχυση. Αργότερα διευκρίνισε πως η ομάδα έχει πλέον αλλάξει όνομα και επίσημα πια λέγετε ΑΕ Ιστιαίας.
Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο κος Κατσαντώνης ο οποίος είπε  θα είναι στο νέο ΔΣ, με την προϋπόθεση να αναλάβει τις Ακαδημίες σε όλο το φάσμα υπευθυνότητάς τους και με τον κο Αναγνώστου να λέει πως αυτό είναι θέμα που μόνο το νέο ΔΣ μπορεί να αποφασίσει.
Στη συνέχεια μίλησαν οι κκ Σταματίου, Κ. Μισιρλής και Ζαλάβρας  που με τη σειρά τους τόνισαν την προσφορά του κου Αναγνώστου και πως η ομάδα «δεν μπορεί να συνεχίσει χωρίς αυτόν», εκφράζοντας όμως και τις προσωπικές τους σκέψεις και ενστάσεις σε σχέση με την πορεία και  το μέλλον της ομάδας.
Ο κος Δημόπουλος στη συνέχεια εξέφρασε την θέση του πως θα είναι στο νέο ΔΣ με την προϋπόθεση να είναι ο κος Αναγνώστου σε αυτό και να είναι καλά η υγεία του, ενώ κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση για εκδήλωση,  για να μπορέσει η ομάδα να εισπράξει
Τέλος, μετά από πρόταση του Γιάννη Αναγνώστου, αποφασίστηκε ομόφωνα οτι μέχρι τις 14 Ιουνίου 2017 θα καταθέσουν αιτήσεις μαζί με το ποσό των 100 € όσοι θέλουν να είναι υποψήφιοι για το νέο ΔΣ και στις 18 Ιουνίου 2017, στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου, θα γίνουν οι εκλογές από τα μέλη της ομάδας τα οποία θα καταβάλλουν εκείνη την ημέρα το ποσό των 10 €.

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία  που ακολουθεί