Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Επενδύει στο μέλλον ο ΑΟ Αυλωναρίου

Ο ΑΟ Αυλωναρίου εκτός από τις μεταγραφές για την ενίσχυση του υλοποιεί και ένα σχεδιασμό που προωθεί νέα παιδιά στην μεγάλη ομάδα. Παιδιά από τις Ακαδημίες του που φέτος προστέθηκαν άλοι δύο νεαροί στην πρώτη ομάδα.
Ο Νίκος Καράπας που επέστρεψε από τον Αίολο, ο Ηλίας Παππάς από τα σπλάχνα του  ΑΟΑ, ο Γιώργος Κούκης, ο Γκολκίπερ Νίκος Κούκης και ο Γιάννης Νικολής είναι οι νεαροί παίκτες που συμμετέχουν στην μεγάλη ομάδα και παίρνουν χρόνο συμμετοχής στους αγώνες. Τα αποτελέσματα της σοβαρής δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς.
Ο προπονητής Γιάννης Μπασούκος που τον ρωτήσαμε μας Είπε:
''Η Διοίκηση έχει θέσει ένα σημαντικό στόχο να επενδύσει στα νέα παιδιά και μάλιστα από την περιοχή για να επανδρώσουν σιγά σιγά την αντρική ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε κοντά στα νέα αυτά παιδιά τα οποία θα πάρουν σιγά σιγά χρόνο συμμετοχής να αποκτήσουν την απαιτούμενη εμπειρία και να πλαισιώσουν την ομάδα.
Ήδη στον αγώνα του κυπέλλου στο Νεοχώρι χρησιμοποιήσαμε και τον Ν. Καράπα και τον Ηλία Παππά και μάλιστα είχαν καλή παρουσία.
Πιστεύω με σκληρή δουλειά (όπως κάνουν) θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας''
Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε στα νέα παιδιά να έχουν υγεία και να τα καμαρώσουμε στο πρωτάθλημα αλλά και σε μεγαλύτερη ακόμη κατηγορία