Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πολύτιμη νίκη του Ελλήσποντου 1-0 τον Ηρακλή Ψαχνών

Οι βαθμοί είναι εκείνοι που μετράνε στο ποδόσφαιρο και αυτό απέδειξε ο Ελλήσποντος νικώντας τον Ηρακλή Ψ.στην Νέα Λάμψακο με 1-0.
Οι γηπεδούχοι περισσότερο κυνικοί στο παιχνίδι τους ευτύχησαν να φύγουν νικητές χάρις σε ένα γκολ από χτύπημα πέναλτι του Λάμπρου στο32'. Το πέναλτι κέρδισε η ομάδα του Γ.Καρβέλη όταν από σέντρα του Νάτση η μπάλα διώχθηκε με το χέρι απο τον Δούλο μέσα στην περιοχή.
Στο υπόλοιπο ματς η ομάδα των Ψαχνών είχε μια φλύαρη υπεροχή όμως σε καμιά περίπτωση δεν ήταν απειλητική για την εστία του Αγριόδημου. Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν διευρύνει το δείκτη του σκορ αν δύο φορές ο Ανδρούτσος δεν έλεγε όχι,την μια στο 56' όταν από κόρνερ του Νικολάου στην κεφαλιά του Λάμπρου και στο 72΄πάλι στο πλασέ του Λάμπρου .
Δίκαιη νίκη για τον Ελλήσποντο που προσπέρασε στην βαθμολογία τον Ηρακλή (18 έναντι 17 βαθμοι)και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον.Αντίθετα οι Ψαχνιώτες προβλημάτισαν και δεν αποτελεί σίγουρα δικαιολογία η έλλειψη του έτερου Σκριβάνου Παν του Δημητρίου  εξ αιτίας του σοβαρού τραυματισμού του.
Η διαιτησία των Κασομούλη,Δάλλα και Αντωνίου εξελίχθηκε σε πραγματικό ρεσιτάλ.
Ελλήσποντος:
Αγριόδημος,Κατσικαβάλης,Κοντάκης,Κουσερής,Κουτσαυλής,Νόνας,Νικολάου(90'Μούτσος),
Κούτρας,Λάμπρου,Λαζρί(67'Σπυράκης),Νάτσης(90'Φτούλης).
Ηρακλής Ψ:
Ανδρούτσος,Ταψής,Μαρίνος(75'Στούπας),Γκάβαλης,Μπελίτσος,Γκούρλας,Σκριβάνος,Τόλης
(46'Κηρύκος),Σμυρναίος,Τουρκοχωρίτης,Δούλος(62'Χασαπίδης).