Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δοκάρια, ευκαιρίες και Κάρυστος -Αγ. Λουκάς 2-0

Σημαντική  νίκη της Καρύστου  απέναντι στην ομάδα του Αγίου Λουκά με σκορ 2-0 που έπιασε στην βαθμολογία τον Μιαούλη στην δεύτερη θέση .
 Μοιρασμένο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με δοκάρια, φάσεις και χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Καρύστου πάτησε γκάζι και πέτυχε δυο πανέμορφα γκολ που έκριναν και την αναμέτρηση.
Αναλυτικά οι φάσεις:
Στο 4ο λεπτό μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Κάρυστο, όταν το σουτ του Μπούσουλα απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Ματέο.
Στο 14ο λεπτό ωραία μπαλιά του Γιαννούλη στον Μεταξά, αυτός βγήκε τετ α τετ απέναντι στον Καραμπά, αλλά ο τερματοφύλακας της Κάρυστου την τελευταία στιγμή έδιωξε με τα πόδια.
Στο 23ο λεπτό δυνατό σουτ του Μπούσουλα για την Κάρυστο, έδιωξε με την άκρη των δαχτύλων του  ο Τζάνης με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 32ο λεπτό δεύτερο δοκάρι για την ομάδα της Καρύστου σε σουτ του Λαζάκη.
Στο 40ο λεπτό ήταν η σειρά για την ομάδα του Αγίου Λουκά να δει την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι Καραμπά σε κοντινό πλασέ του Πομάρες.
Στο 48 λεπτό τετ α τετ του Λαζάκη, η μπάλα άουτ.
Στο 67ο λεπτό ο Μπούσουλας, αφού πέρασε δυο παίχτες, βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Αγίου Λουκά και με έναν κεραυνό έκανε το 1-0 για την ομάδα της Καρύστου.
Στο 75ο λεπτό πλασέ του Πέρρου, λίγο έξω.
Στο 82ο λεπτό τετ α τετ Λαζάκη, άψογο πλασάρισμα με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Τζάνη, κάνοντας το τελικό 2-0.