Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με επισημότητα έγιναν τα εγκαίνια του γηπέδου Γουβών, παρουσία του υφ. Αθλητισμού και της ΕΠΣΕ

Πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 τα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου των Γουβών, το οποίο πλέον διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα.
Μεγάλη μέρα για τις Γούβες αλλά και για όλο το Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού μιας και αναβαθμίζεται το γήπεδο του χωριού και βέβαια ο Δήμος αποκτά ένα πιο σύγχρονο γήπεδο.
Το έργο οραματίστηκε η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου Σπανού και σε συνεργασία με το Υπουργείο Αθλητισμού έγινε πραγματικότητα, με το γήπεδο του Αρτεμησίου και των Ωρεών να ακολουθούν την επόμενη χρονιά.
Στα εγκαίνια παρέστη ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης που μαζί με τη Δήμαρχο έκοψαν την καθιερωμένη κορδέλα, αφού πρώτα τελέστηκε ο Αγιασμός για την επίσημη παράδοση του γηπέδου.
Παρόντες ήταν επίσης και οι  βουλευτές Εύβοιας Ζωή Λιβανίου (ΣΥΡΙΖΑ) και Σίμος Κεδίκογλου (Ν.Δ), ο Δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων και Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας Γιώργος Ψαθάς, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου μας  Θάνος Τζάτζαλος,  Θανάσης Σπανός, Κυριάκος Βογιατζής, Γιάννης Τσούτσικας, Δημήτρης Αγγελόπουλος,  Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, ο  Πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας Γιάννης Παπακωνσταντίνου με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Γιώργο Πίσχινα αλλά και τους Συμβούλους Γ. Αλαφάκη, Ν. Δαφνή, Π. Σταυρόπουλο και Θ. Αναγνωστάκη, ο Λιμενάρχης Πευκίου Χάρης Καραπαναγιώτης, ο Υπολιμενάρχης Αιδηψού Κώστας
Ζυγογιάννης,  ο Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας Κώστας Λάμπρου, ο Αστυνομικός Διοικητής του τμήματος Ιστιαίας Δημήτρης Τρίγκας καθώς και ο Πρόεδρος του ΟΛΝ  Εύβοιας Ανδρέας Παπανδρέου.
Η τελετή όπως είπαμε ξεκίνησε με τον Αγιασμό και στη συνέχεια οι επίσημοι απήυθηναν σύντομους χαιρετισμούς που μπορείτε να τους δείτε παρακάτω.
Μετά το κόψιμο της κορδέλας, πραγματοποιηήθηκε αγώνας παλαιμάχων της Βόρειας Εύβοιας με τους παλαίμαχους Γουβών, με τον κ. Βασιλειάδη και τη Δήμαρχο κ. Ευσταθίου –Σπανού να δίνουν το εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα.

Δείτε το κόψιμο της κορδέλας από το κ. Βασιλειάδη και την κα. Ευσταθίου – Σπανού και επίσης δείτε πιο κάτω τους χαιρετισμούς των επισήμων.













Φωτορεπορτάζ δείτε κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί