Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ηρακλής Ψαχνών: Δελτίο τύπου

    Ανακοινώνεται ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Παναγιώτης Σκριβάνος του Δημητρίου υπεβλήθη την 12η Δεκεμβρίου 2017 σε απόλυτα επιτυχημένη αρθροσκόπηση του Αριστερού Γόνατος (καθαρισμό μηνίσκου/συρραφή  και αποκατάσταση ολικής ρήξης εμπρόσθιου χιαστού συνδέσμου) στην Κεντρική Κλινική Αθηνών από τον Δρ. Χειρούργο Ορθοπεδικό κ. Νικολόπουλο.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ εκφράζουν τις ολόθερμες ευχαριστίες τους προς τον ιατρό κ. Νικολόπουλο καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό  της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών για τις άριστες συνθήκες νοσηλείας και φροντίδας του ποδοσφαιριστού μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες υποβάλουμε στον τ. Υπουργό, Ιατρό Χειρούργο κ. Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο για την αμέριστη υποστήριξη και φροντίδα προς τον ποδοσφαιριστή μας κατά την νοσηλεία του στην Κεντρική Κλινική Αθηνών.

     Ο Παναγιώτης Σκριβάνος εξήλθε του νοσοκομείου τις απογευματινές ώρες της 13ης Δεκεμβρίου 2017 συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ομάδος κ. Αλέξανδρο Θεοδοσίου και αφού αναρρώσει αναμένεται να επιστρέψει σε πλήρη αγωνιστική δράση περί το τέλος Ιουνίου 2018.
            Να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο τρίτος τραυματισμός  ποδοσφαιριστή  της ομάδος μας ( από κτύπημα αντιπάλου)  σε διάστημα 2,5  μηνών. Στον ποδοσφαιριστή μας Παναγιώτη Σκριβάνο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση τον διαβεβαιώνουμε ότι όλη η οικογένεια του ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ θα είναι συνεχώς δίπλα του και προσβλέπουμε να επιστρέψει κοντά μας υγιής και δυνατός.
Εκ του ΔΣ
Ο Προεδρος 
Αλεξανδρος Θεοδοσιου