Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς Αρτεμησιακός & Ευβοϊκός Γουβών

Στο ντέρμπι της Β΄ Κατηγορίας μεταξύ του Αρτεμησιακού και των Γουβών στο γήπεδο της Ιστιαίας, οι δυο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς, πέτυχαν από δύο γκολ κάνοντας τον κόσμο να απολαύσει ένα ωραίο και δυνατό παιχνίδι, είχαν όμως και απώλειες μιας και υπήρξαν τρεις κόκκινες κάρτες.
Το τελικό σκορ ήταν 2-2 με την ομάδα του Κυρπισλίδη να ανοίγει το σκορ στο 50΄ με τον Αφένδρα και ενώ έπαιζε με 10 παίκτες μιας και ο Κώστας Κοντζιάς είδε κόκκινη κάρτα στο 27΄ (ο παίκτης «έβρισε» συμπαίκτη του με τη  λέξη που όλοι χρησιμοποιούμε και η διαιτητής νόμισε πως απευθύνθηκε σε αντίπαλο).
Να επισημάνουμε πως ο Αφένδρας είχε μπεί στον αγώνα λόγω τραυματισμού του Νίκου Καρακάξη σε σκληρό μαρκάρισμα.
Στη συνέχεια ο Νίκος Σελίμης στο 59΄ είδε δεύτερη κίτρινη ενώ ήταν στον πάγκο μιας και είχε γίνει αλλαγή πιο πρίν, με τον Ευβοϊκό να  φέρει το παιχνίδι στα ίσια με τον Σούρλα που πέτυχε ένα όμορφο γκολ στο 61΄. Ακολούθως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 72΄ με τον Γιάγκο ( 1-2) ενώ  αμέσως μετά και συγκεκριμένα στο 73΄, οι γηπεδούχοι έμεινα με εννέα παίκτες μιας και ο Γίτσας είδε κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη)
Στο 77΄  η ομάδα του Αρτεμησιακού κέρδισε πέναλτι και ο Φατσής ισοφάρισε με επιτυχή εκτέλεσή του, 2-2.
Στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα ο Ιωσήφ εκτέλεσε πέναλτι για την ομάδα του Χρήστου Ανέστη, πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Παναγιωρτόπουλος κρατώντας το ισόπαλο 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.
Να επισημάνουμε πως η διαιτησία της κας Κούκουρα άφησε με πολλά παράπονα και τις δύο ομάδες.

Αρτεμησιακός (Κυρπισλίδης Ρούλης): 
Παναγιωτόπουλος, Τσελίκας, Μεταξιώτης, Σαντής Ι, Γίτσας, Ψύλλος, Στραφιώτης Ν (85΄ Ευσταθίου), Κοντζιάς, Καρακάξης (29΄Αφένδρας), Φατσής, Αγγελόπουλος (80΄ Σαντής Α)

Ευβοϊκός Γουβών (Ανέστης Χρήστος): 
Πλατιάς, Σούρλας, Σελίμης Ν, Σελίμης Ν Ι, (53΄ Κερασιώτης), Μαργέτης, Γιάγκος, Τουρέ, Τσούτσικας, Νικολέρης, Μπερμπεράι, Ιωσήφ

Διαιτητής: Κούκουρα
Βοηθοί: Νέγρης – Αντωνίου