Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Περίπατο ο Λήλας 5-1 τα Κόσκινα που προηγήθηκαν

Με πρωταγωνιστή τον Καραχάλιο που πέτυχε 3 γκόλ ο Λήλας διατήρησε τον ένα βαθμό πίσω από
την πρωτοπόρο Ερέτρια κάνοντας έναν υγιεινό περίπατο στο Βασιλικό επί της ομάδας των Κοσκίνων.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο 8'όταν ο Λαθουράς έφυγε μπροστά και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Δημολιάνη ο οποίος πλάσαρε κάνοντας το 0-1.
Στη συνέχεια οι παίκτες του Λήλα ανέλαβαν τα ηνία και στο 35 έφτασαν στην ισοφάριση όταν ο Καραχάλιος πέρασε τον αντίπαλο του στην μεγάλη περιοχή και με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 50' όταν ο  Σειντάρας με ωραίο πλασέ από την μεγάλη περιοχή έκανε το 2-1.
Τρία λεπτά αργότερα ο Καραχάλιος δέχτηκε ωραία πάσα και μέσα από την
περιοχή έγραψε το 3-1.Στο 63΄ο Αλευρίδης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 65'έγινε το 4-1,όταν ο Τζάβρας με ωραίο μπάσιμο μέσα από την περιοχή πλάσαρε στην απέναντι γωνία τον Τριανταφύλλου.
Για να κλείσει ο χορός των γκόλ στο 82'τότε που πάλι ο Καραχάλιος μετά από πάσα του Αγγελάτου μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη στο 5-1.Είχε προηγηθεί στο 66' απ'ευθείας
κόκκινη στον Πεππά μετά από λογομαχία και χτύπημα στον διαιτητή Γκατσό.Σαρωτικός ο Λήλας που εκτός των άλλων είχε και δύοδοκάρια με τον Κατσίμπρα στο 1'και με τον Αγγελάτο Δ.στο 86',ειδικά στο δεύτερο μέρος απέναντι στα Κόσκινα που έμειναν τρίτα από το τέλος σε μιά θέση που αν παραμείνει θα οδηγηθεί στον υποβιβασμό.Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Γκατσού,Παπά και Βελέντζα.

Λήλας Βασ.Γ Λάμπρου:
Μαντάς,Τζάβρας(70'Ποδαράς),Σειντάρας,Καρλατήρας,Παλαιολόγος(75'Αλεξίου),Τοουρφέ(83'Τσολάκος Κ),Βρέττος,Καραχάλιος,Αγγελάτος Γ,Κατσίμπρας(46΄Τσομπάνης),Αγγελάτος Δ.
Κόσκινα Σάκης Νικολάου:
Τριανταφύλλλου,Βλάχος,Μπεινόγλου,Πεππές,Τζίτζιρας,Κόλλιας,(57'Μπασινάς),Κοκκάλας,
Αλευρίδης,Δημολιάνης,Παριανός,Λαθουράς(46'Καλαβρής).