Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άνετο πέρασμα για τον Α.Ο.Ν.Α. 0-4 στο Γυμνό

Σε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες ο Α.Ο.Ν.Α. επικράτησε του Όλυμπου με 0-4 στο Γυμνό.
Με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι αλλά και αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια η ομάδα του Β.Ζέρβα πήρε το τρίποντο με τα βλέμματα πλέον να στρέφονται στο στήσιμο της ομάδας για τη νέα χρονιά.
Στον Όλυμπο παρά το σημερινό αρνητικό αποτέλεσμα μόνο χαρούμενοι θα πρέπει να είναι με τη φετινή πορεία στηριζόμενος στα δικά του παιδιά.
Οι περίπου 80 φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο Γυμνό είδαν την Αρτάκη να ανοίγει το σκορ στο 38΄ με κεφαλιά του Τσούτη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ 0-1.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε με τον Α.Ο.Ν.Α. να διπλασιάζει τα τερματά του στο 51΄ με κεφαλιά του Κολιόπουλου 0-2.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως στο 53΄ ο Τσάμαρης σταμάτησε το πλασέ του Κοτρογιάννη και ο επερχόμενος Σταματούκος σούταρε δίπλα από τα δοκάρια.
Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους δέχτηκαν και τρίτο γκολ στο 57΄ με πλασέ του Λειβαδίτη 0-3.
Με τους φιλοξενούμενους να έχουν πατημένο το γκάζι ο Μπασινάς στο 70΄ πέτυχε το ωραιότερο γκολ της αναμέτρησης δεχόμενος την εξαιρετική ασίστ του Ταψή 0-4.

Ολυμπος Γυμνού:
Μωραϊτης, Τσίγκας, Σακκής (68' Λαγός), . Ρουμπής, Θωμόπουλος, Σταματούκος, Ντούρμας (46' Κηρύκος), Ρωμανός, Κοτρογιάννης, Ευαγγ. Ρουμπής (72' Καρλατήρας),  ΑργύρηςΣ. (53'  Αργύρης Α.).

ΑΟΝ Αρτάκης:
Τσάμαρης, Ταψής, Μπαλαμπάνης, Πουρνής, Τσούτης, Αγγελάκης (63' Χιούσκα), Λούκας (54' Λούρος), Μαστροκώστας, Λειβαδίτης (72' Γραμματικόγιαννης), Κολιόπουλος (68' Γκάβαλης), Μπασινάς.