Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πέρασε το Αυλωνάρι απ' την Λάμψακο 2-1 τον Ελλήσποντο

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την χρονιά η ομάδα του Αυλωναρίου αφού στην αυλαία του πρωταθλήματος επικράτησε με 2-1 του Ελλήσποντου στο γήπεδο της Λαμψάκου.
Η ομάδα του Γ.Μπασούκου πιο ουσιαστική στο παιχνίδι της και με μεγαλύτερη ομοιογένεια νίκησε έναν αντίπαλο που στηρίχτηκε σε νέους παίκτες.
Το σκορ άνοιξε στο 24΄οταν μετά από έξοχη ενέργεια από αριστερά ο Μπρολίν  άδειασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του και από πλάγια με ωραίο σούτ έκανε το 0-1.
Οι γηπεδούχοι στο επόμενο διάστημα βγήκαν με αξιώσεις μπροστά και στο 44' έφτασαν στην ισοφάριση,τότε που ο Λάμπου έκλεψε την μπάλα και έξω από την περιοχή έπιασε ένα ευθύβολο σούτ νικώντας έτσι τον Τζαβάρα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι με το καλησπέρα πέτυχαν το 1-2,όταν ο Καρλής έπιασε ένα αριστοτεχνικό σούτ έξω από την περιοχή και νίκησε τον Αγριόδημο
.Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν όμως στην μοναδική αξιόλογη
επίθεση τους στο 72 έχασαν καλή ευκαιρία όταν ο Λάμπρου πέρασε στον Πετροφιάννη το σουτ όμως του τελευταίου κόντραρε στα σώματα των Τζαβάρα και Δαφνή και βγήκε κόρνερ.
Δίκαιη νίκη για τους Αυλωναρίτες που έκλεισαν μια πολύ καλή χρονιά ενώ οι γηπεδούχοι οι οποίοι βασίστηκαν σε νέο αίμα έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει
.Άριστη η διαιτησία των κυρίων Μπούρικα και Μητρολιού σε συνεργασία με την κυρία Παπαθανασίου.
Ελλήσποντος
Αγριόδημος,Κατσικαβάλης(77'Νάτσης),Κοντάκης(60'Μπουρλίδης),Μούτσος,Κουτσαυλής,Φτούλης
(46'Κορκόδειλος),Νάτσης,Κούτρας,Λάμπρου,Πετρογιάννης,Σεπιόρα(46'Ντεγιάννης)
Αυλωνάρι
Τζαβάρας,Παππάς(90'Φραγκής),Ιωαννίδης,Καραλής,Κόκκος,Παπίλας,Μπασούκος,Ζαχαριάς
(46'Δαφνής),Ντιαμπό(86'Χουχούμης),Καράπας,Καρλής(77'Γ.Κούκης)