Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Μάκης Φωτου νέος προπονητής της αντρικης ομαδας του Τελεθριακού


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τελεθριακού:

Με στόχο την περαιτέρω αξιοποίηση και ενεργοποίηση όλου του αξιόλογου ανθρώπινου μπασκετικού δυναμικού της Β. Εύβοιας ο Συλλογος μας ανακοινώνει με χαρά οτι συμπεριέλαβε στις τάξεις του τον γνωστό προπονητη Μάκη Φωτου ο οποιος θα αναλάβει να κοουτσάρει την αντρική μας ομαδα απο την νεα αγωνιστικη περιοδο 2018-19 στο πρωταθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.
Θα πρεπει να τονίσουμε οτι με τον Μάκη Φωτου ο Τελεθριακος ειχε συνεργαστεί στο ξεκίνημά του την περιοδο 2010-11 στο πρωταθλημα της Γ’ ΕΣΚΑΣΕ (βλέπε σχετικη φωτο) σημερα ομως με διαφορετικές συνθηκες και πιο φιλοδοξους στόχους προσβλέπουμε σε μια μακρόπνοη προπονητική συνεργασία προς όφελος ολων μας και κυρίως της νεας μπασκετικης γενιάς της περιοχής μας.
Επισης θεωρούμε οτι η συνεργασια μας αυτη λαμβανει χωρα σε μια πολυ καλη χρονική στιγμή καθως ο Μάκης Φωτου βρίσκεται στην πιο δημιουργική φαση της προπονητικής του καριέρας αν και ειναι ακομη ενας απο τους νεότερους προπονητες της κατηγορίας. Ο Φωτου διαθέτει μια 20χρονη προπονητική εμπειρία σε όλα τα τμήματα του μπασκετ με πολλες αγωνιστικες διακρίσεις στο ενεργητικό του στις ομαδες του Συλλα, Λίμνη, Κύκνο, Τελεθριακο, Αμπελοκηποι ενω και ως αθλητής ειχε μια αξιοσημείωτη πορεία.
Στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ ως προπονητής εχει μια 4χρονη παρουσια και ειναι μέλος του ΣΕΠΚ Συνδεσμος ελληνων προπονητων καλαθοσφαιρισης.