Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 5 Μαϊου 2018: ''Δραπέτευσε'' αγκαλιά με τον τίτλο ο Απόλλων Ερέτριας από το Αυλωνάρι

Αγκαλιάζοντας ακόμα περισσότερο τον τίτλο δραπέτευσε ο Απόλλων Ερέτριας από το Αυλωνάρι παίρνοντας πολύτιμη ισοπαλία 1-1 όπως εξελίχθηκε ο αγώνας στο κατάμεστο ''Ν ΚΟΥΚΗΣ'' του Αυλωναρίου .
Μοιρασμένος ο αγώνας στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να σημειώνουν από ένα γκολ στις λίγες φάσεις και τους φιλοξενούμενους να χάνουν δύο ευκαιρίες.
 Καλύτερο το Αυλωνάρι στο δεύτερο αλλά χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρίες, ενώ διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν το δόθηκε.
Μοιρασμένος ξεκίνησε ο αγώνας με την πρώτη καλή στιγμή να την έχουν οι φιλοξενούμενοι στο 10' όταν ο Αγραφιώτης πλάσαρε από κοντά, αλλά ο Κότσαρης έσωσε την εστία του με τα πόδια.
Στο 24' από λάθος εκτίμηση των αμυντικών του Αυλωναρίου η μπάλα έφθασε στον Τόρα που υποδειγματικά πλάσαρε τον Κότσαρη ανοίγοντας το σκορ 0-1.
Στο 33' το Αυλωνάρι ισοφάρισε όταν Μπασούκος μπήκε από πλάγια στην περιοχή απέφυγε τρεις αντιπάλους, γύρισε με τακουνάκι την μπάλα στον Καράπα που πλάσαρε τον Τόρα 1-1.
Άλλη μια ευκαιρία είχε ο Απόλλωνας στο 38' όταν από λάθος των αμυντικών ο Τόρα  πλάσαρε με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κότσαρη.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πίεσαν την εστία του Τόρα.
Στο 48' το γήπεδο σηκώθηκε στον αέρα όταν ο Καρλής ανατράπηκε από τον Μπαλόζι ενώ έμπαινε στην μικρή περιοχή από πλάγια ζητώντας πέναλτι, με τον διαιτητή να δίνει φάουλ επιθετικό για κράτημα από τον επιθετικό στον αμυντικό.
Στην συνέχεια το Αυλωνάρι είχε την κυκλοφορία αλλά δεν ήταν αποτελεσματικό με αποτέλεσμα ο Απόλλων Ερέτριας να κρατήσει το πολύτιμο ισόπαλο αποτέλεσμα που τον φέρνει πιο κοντά στον τίτλο. Στο δεύτερο μέρος δεν έγιναν ιδιαίτερες φάσεις από καμιά ομάδα εκτός από μία του Απόλλωνα στο 88'.
Δείτε τα δύο γκολ του αγώνα


ΑΟ Αυλωναρίου: Ι Μπασούκος.
Κότσαρης, Ιωαννίδης, Δαφνής, Καραλής, Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος, Ζαχαριάς, Τσαλιαγκός (49' Μπρολίν), Καράπας, (82' Περιβολάρης), Καρλής.

Απόλλων Ερέτριας: Δ. Βαλκάνος.
Τόρα Ερ, Μετσανάϊ, Καρβελάς, Βελαέτης, Μπαλόζι, Καλοχωρίδης, Ντουλαβέρης, Πολυχρόνης (78' Ρούσος), Αγραφιώτης (85' Σμπιλίρης), Τόρα, Μώρος (60' Τρεγκάϊ).