Τετάρτη 30-5-2018 ΓΣ του Αρτεμησιακού - Έγκριση ποσού για χλοοτάπητα στο γήπεδό του απο ΔήμοΜπορεί να ακούγονται πολλά για το άν η ομάδα του Αρτεμησιακού θα συνεχίσει και του χρόνου στο πρωτάθλημα, όμως υπάρχουν δύο εξελίξεις σημαντικές, που σίγουρα αλλάζουν ή θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Πρώτα από όλα την ερχόμενη Τετάρτη λοιπόν 30 Μαΐου 2018 στις 19:30, στο παλιό Δημαρχείο Αρτεμησίου, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΫ 2014.
Εκεί σίγουρα θα δοθούν οι απαντήσεις στις φημολογίες.
Οι πληροφορίες μας πάντως λένε πως η ομάδα θα συνεχίσει κανονικά και πως όλα όσα ακούγονται είναι απλά φήμες.

Από την άλλη υπάρχει εξέλιξη και  για το γήπεδο της ομάδας.

Την προηγούμενη χρονιά ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου του Αρτεμησίου, ιστορικής έδρας της  ομάδας του Αρτεμησιακού.
Στη συνέχεια, για ένα μεγάλο διάστημα, οι εργασίες σταμάτησαν με αποτέλεσμα να υπάρχει αγωνία στα μέλη της ομάδας για το μέλλον του γηπέδου τους.

Την περασμένη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018, στη συνεδρίαση του Νομικού Προσώπου, εγκρίθηκε το ποσό για τον χλοοτάπητα του γηπέδου.
Ήδη τις τελευταίες ημέρες γίνονται έργα στο γήπεδο (πχ για ύδρευση κλπ)…<p>
Ο ΔΙΑΥΛΟΣ News επικοινώνησε με μέλος του Νομικού Προσώπου  του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, το οποίο επιβεβαίωσε το γεγονός και τόνισε  επίσης ότι οι εργασίες στο γήπεδο θα συνεχιστούν.

Αναδημοσιεύουμε τί  έγραψε μία ημέρα πριν (20-5-2018) στο FB ο Γιώργος Βασιλόπουλος:

Oταν θέλεις κάτι πάρα πολύ το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις......
Ακούγεται έντονα οτι η ομάδα του Αρτεμησιακού δεν θα κατέβει την επόμενη σεζόν........
Το θέμα δεν είναι για μένα, το τι λένε κάποιοι για το εαν κατέβει ή οχι, αυτό θα το δούμε.......
Το θέμα είναι να γίνει το γήπεδο, χωρίς γήπεδο τίποτα δεν γίνεται.
Κάποτε ο Αρτεμησιακός έφτασε Δ΄ Εθνική.
Δεν θα διαφωνήσω βέβαια οτι κάποιοι ανθρώποι βοήθησαν οικονομικά πάρα πολύ για να γίνει αυτό!!!
Όμως είχαν ένα γήπεδο κάστρο απόρθητο, που πολλές ομάδες ήταν χαμένες πολύ πριν μπουν ν΄ αγωνιστούν σ΄ αυτό.
ΑΛΛΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΗΠΕΔΟ.......
Άλλες εποχές βέβαια, χρήμα υπήρχε και φυσικά έγινε το θαύμα !!!!
Στην σημερινή εποχή, την κάθε ομάδα την συντηρούν και την τρέχουν μερικοί τρελοί (δυστυχώς) και μάλιστα τ΄ ακούνε κιόλας, ίσως κάποιες φορές σωστά (κανείς αλάνθαστος), αλλά τις περισσότερες άδικα.
Την περσινή χρονιά στήθηκε μια ομάδα, οχι για να πάρει το πρωτάθλημα, όπως πολλοί έλεγαν......., αλλά για να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να ενθουσιάζει τους κατοίκους τριών χωριών.
Η ομάδα στήθηκε για να παίζει στην φυσική της έδρα, μετά απο υποσχέσεις που είχαμε, απο τον Οκτώμβριο και μετά.
Δεν έγινε αυτό, κάναμε κι εμείς όλοι κάποια λάθη (υπερεκτιμήσαμε τις δυνατότητες μας) και φυσικά δεν είχαμε τ΄ αναμενόμενα αποτελέσματα.
Για μένα αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και σε κάποιους ανθρώπους (ονόματα δεν λέω γιατι σίγουρα θα παρεξηγηθώ) που έμειναν εκεί μέχρι το τέλος και το πολέμησαν !!!
Άποψη μου, είναι οτι το νέο ΔΣ που θα βγεί, το πρώτο θέμα που πρέπει ν΄ ασχολήθει είναι το ''ΣΠΙΤΙ΄΄ της ομάδας, δηλαδή το γήπεδο.
Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μετά μόνα τους.

Και ποδοσφαιριστές θα έρθουν μόνοι τους και ποδοσφαιριστές (το κυριότερο) θα βγούν απο τα σπλάχνα της ομάδας και τέλος όσοι ποδοσφαιριστές θέλουν να φύγουν...... ας φύγουν με την ευχή της ομάδας, χωρίς βέβαια να χάσει και η ομάδα, για τα πάντα υπάρχουν λύσεις, κανέναν ποτέ δεν κράτησε ο Αρτεμησιακός με το ζόρι.