Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Νότια Εύβοια θρηνεί τον χαμό του Αντ. Κουκουβάου

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Νότιας Εύβοιας θρηνεί τον χαμό ενός από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές.Το γελαστό παιδί δεν είναι πια κοντά μας.
Ο Αντώνης Κουκουβάος κεντρικός αμυντικός του ΑΟ Αγ. Λουκά έχασε την ζωή του στην περιοχή Κάμπος Αλιβερίου πηγαίνοντας το απόγευμα για την δουλειά του .

Ο 28χρονος ήταν υπόδειγμα αθλητικού ήθους και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους πάντα με χαμόγελο για ότι έκανε.
Παντρεμένος και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού.
  Στο Δ.Σ του Αγ. Λουκά ήταν και ο πατέρας του Χρήστος μέχρι πρόσφατα.

Την  Τετάρτη το απόγευμα 14:30 η Αθλητική οικογένεια του Αγ. Λουκά και όλη η περιοχή θα τον συνοδεύσει στο τελευταίο του ταξίδι στους ουρανούς.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΟ Αγ. Λουκά εξέδωσε την πάρα κάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση:

/''Σύσσωμη η ομάδα του ΑΟ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Αντώνη Κουκουβάου, όπου σήμερα το μεσημέρι άφησε την τελευταία πνοή έπειτα από θανατηφόρο ατύχημα με την μηχανή του.
Αντώνη, φίλε μας καλέ, αγαπημένε μας συμπαίκτη, είναι αδιανόητο ότι η επόμενη προπόνηση θα γίνει χωρίς εσένα, δεν το χωράει ο νου μας ότι δεν θα σε περιμένουμε στο γήπεδο για να φύγουμε όλοι μαζί να πάμε στον αγώνα. Η μπλούζα του λιγνιτωρύχου με το νούμερο 4 θα μείνει άδεια, αυτή που τίμησες από τα παιδικά σου χρόνια μέχρι σήμερα. Πως θα βγάλουμε φωτογραφία ενδεκάδας και εσύ δεν θα είσαι εκεί; Πως δώσουμε όρκο νίκης και εσύ δεν θα φωνάζεις μαζί μας; Ποιος θα μας εμψυχώνει όταν στραβώσει το ματς; Άνοιξαν οι πύλες του ουρανού για σένα το μεσημέρι της Δευτέρας, δέκατη τέταρτη μέρα του Μάη. Μοιάζει σαν κακόγουστο αστείο ότι την Τετάρτη θα σε δούμε για τελευταία φόρα ώστε να σε αποχαιρετήσουμε. Αδύνατον. Αρνούμαστε να το πιστέψουμε.
Καλό παράδεισο αδερφέ μας!''