Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Και του χρόνου στον Γ Σ Κύμης ο Γιάννης Καστρίτης

Ανανέωση της συνεργασίας με τον Γ.Καστρίτη προχώρησε η διοίκηση του Γ.Σ.Κύμης
δείχνοντας πως εμπιστεύεται πλήρως τον προπονητή των επιτυχιών της ομάδας .
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας μετά την επίτευξη της συμφωνίας.
''Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γ.Καστρίτη για την σαιζόν 2018-19. Οι επιτυχημένες συνταγές δεν αλλάζουν και γι' αυτό τον λόγο εξαρχής η πρόθεση του προέδρου της ομάδας κ.Αλέξανδρου Θεοδώρου και του προπονητή Γ.Καστρίτη ήταν να συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους και του χρόνου.
Έπρεπε να συναντηθούν όμως και να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν επισημοποιήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του νέου προπονητή. Η τελευταία εκκρεμότητα διευθετήθηκε και έτσι οι δύο άντρες έθεσαν επί τάπητος τους στόχους και τα ''θέλω'' της νέας χρονιάς.Αμφότεροι συμφώνησαν πως υπάρχει πλήρης σύμπνοια απόψεων ,οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην πορευτούν μαζί και την επόμενη χρονιά.
Από τούδε και στο εξής λοιπόν διοίκηση και Γ.Καστρίτης ξεκινούν άμεσα σχεδιασμό για την περίοδο 2018-19 με σκοπό η ομάδα να είναι ακόμη πιό δυνατή μετά την φετινή έξοχη χρονιά.
Να ευχηθούμε οι στόχοι με την ανανέωση συνεργασίας με τον πετυχημένο κόουτς να ευοδωθούν στο έπακρο και η αγαπημένη ομάδα της Εύβοιας να πάει ένα σκαλοπάτι πιό πάνω .