Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στο Αυλωνάρι ο τίτλος του σχολικού πρωταθλήματος Κύμης-Αλιβερίου ''Αίολος 2018''

Το Δημ. Σχολείο Αυλωναρίου είναι ο φετινός πρωταθλητής του σχολικού πρωταθλήματος Κύμης-Αλιβερίου που διεξήχθη και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις ''ΑΙΟΛΟΣ'΄' του Βαγγ. Ντόβολη.
Η γιορτή που ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα ξεκίνησε με τον μικρό τελικό και αντιπάλους το 1ο Δημ. Αλιβερίου και το Δημ. Καράβου.
Συγκλονιστικός ο αγώνας με τους αθλητές και των δύο ομάδων να αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο.
Το σκορ άνοιξε για το 1ο Δημ Αλιβερίου ο Κωτσής 1-0. Ισοφάρισε ο Κάραβος με τον Δεμερούτη 1-1 Ο Πόγκας έδωσε στον Κάραβο το προβάδισμα 1-2. Ο Καγκέλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3 για τον Κάραβο.Ο Κωτσής μείωσε για το Αλιβέρι 2-3. Ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε σε 3-3.Ο Σολάκου για το 1ο Δημοτικό σημείωσε το 4-3.Ο ίδιος πέτυχε και το 5-3.Ο Κάραβος μείωσε με τον Δεμερούτη 5-4 και με τον ίδιο παίκτη ισοφάρισε 5-5.
Ο Κωτσής έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο Αλιβέρι 6-5 αλλά με τον Δεμερούτη ο Κάραβος ισοφάρισε στο τελικό 6-6 για να οδηγηθεί ο μ. Τελικός σε παράταση. το 6-6 δεν άλλαξε και ο νικητής αναδείχθηκε στο πέναλτι όπου το 1ο Δημ. Αλιβερίου ευστόχησε σε 2 πέναλτι ενώ ο Κάραβος σε 1.

Στον τελικό της διοργάνωσης ο αγώνας ξεκίνησε με ισόπαλο το πρώτο ημίχρονο και το Αυλωνάρι να έχει την υπεροχή . Οι δύο γκολκίπερ Παναγιώτου Αντ για το 2ο Αλιβερίου και Σατήρης Αργ για το Αυλωνάρι με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησαν το μηδέν στις εστίες τους.
Στην επανάληψη το Αυλωνάρι προηγήθηκε με
γκολ του Ντάϊκο 1-0. Το 2ο Αλιβερίου που έδειχνε κουρασμένο δεν κατάφερε να αντιδράσει και με αυτογκόλ έγινε το 2-0 ύστερα από λάθος. Το Αυλωνάρι και πάλι με αυτογκόλ έκανε το σκορ 3-0 ( στην προσπάθεια να αποκρούσουν οι αμυντικοί έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας τους) και κατέκτησε τον φετινό τίτλο του πρωταθλήματος Δημ. Σχολείων, πιστοποιώντας την σοβαρή δουλεία που γίνεται στις Ακαδημίες του Αυλωναρίου, αφού όλοι οι μικροί αθλητές είναι μέλη της.
 Στο τέλος ακολούθησαν οι απονομές. Ο υπεύθυνος της διοργανώτριας Βαγγ. Ντόβολης ευχαρίστησε τους μαθητές που συμμετείχαν και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων και η όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή έκλεισε με την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα του Δημ. Σχολείου Αυλωναρίου.
Δείτε τις απονομές όπως της κατέγραψε η κάμερα του EVIAGOAL.GR.