Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λευκός καπνός στον Ταμυναϊκό

Μεγάλη περίοδο αβεβαιότητας όσο αφορά τα διοικητικά πέρασε ο Ταμυναϊκός καθώς με τη λήξη της θητείας της προηγούμενης διοίκησης και της αρχαιρεσίες εκλογής νέας δεν συγκροτήθηκε κανένα ψηφοδέλτιο, με αποτέλεσμα να βρίσκεται από την 12η Μαΐου σε αδιέξοδο.
Όπως είναι γνωστό ο απερχόμενος πρόεδρος κος Κατσινόπουλος στην γενική συνέλευση της ομάδας εκδήλωσε την επιθυμία να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο αλλά δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει οικονομικά την νέα διοίκηση με ένα ποσό της τάξης των 15.000 - 20.000 ευρώ και παραδίδει την ομάδα χωρίς ένα ευρώ χρέος.
Παρά τις όποιες συζητήσεις έγιναν τότε κανείς δεν μπόρεσε να  συγκροτήσει ψηφοδέλτιο και να αναλάβει τις τύχες της ομάδας με αποτέλεσμα να υπάρχει εδώ και αρκετές εβδομάδες στασιμότητα και σκιές όσο αφορά το μέλλον του ιστορικού σωματείου.
Τις τελευταίες όμως μέρες έχουμε σήματα λευκού καπνού καθώς παρατηρείται έντονη κινητικότητα από ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και θέλουν να βοηθήσουν να βρεθεί λύση και μάλιστα βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ τους έτσι ώστε να δημιουργηθεί το συντομότερο δυνατό το νέο Δ/Σ και να αρχίσει ο προγραμματισμός της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου που θα βρει την ομάδα στη Α' κατηγορία της Εύβοιας μετά την περσινή εμπειρία της Γ' Εθνικής.
Οι πληροφορίες μας μιλούν για ένα σχήμα που θα επαναφέρει την σιγουριά και την σταθερότητα και θα έχει όλα τα εχέγγυα να οδηγήσει τον Ταμυναϊκό στο δρόμο των επιτυχιών.
Το EVIA GOAL παρακολουθεί τις εξελίξεις και σύντομα θα υπάρχει νεότερη ενημέρωση.