Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μετέωρη η κατάσταση στα Μεσσάπια

Στον Ηρακλή Ψαχνών αύριο Τέταρτη θα πραγματοποιηθεί κρίσιμη Γ.Σ. για το μέλλον της ομάδας.
Με τον νυν πρόεδρο Α. Θεοδοσίου να παραδίδει τη σκυτάλη όλο και περισσότερο ακούγεται το όνομα του Γ.Στούπα για επιστροφή στα κοινά του συλλόγου.
Τις τελευταίες μέρες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον κάποιων ατόμων με τις ευλογίες του Γ.Ψαθά να θέλουν να αναλάβουν τις τύχες του Ηρακλή Ψαχνών.
Αυτό θα φανεί στην αυριανή συνέλευση κατά πόσο το φιλολογικό ενδιαφέρον θα μετατραπεί σε πράξη.

Στην Μακρυκάπα την Κυριακή 10 Ιουνίου στα γραφεία της ομάδας θα πραγματοποιηθεί ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε καθώς θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ..
Η μέχρι τώρα διοίκηση έχει δείξει πως θέλει να συνεχίσει με κάποιες μικρές αλλαγές στη συνθεσή της.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά φαίνεται πως θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Ν.Κιαπέκο μετά την επιτυχημένη περσινή χρονιά χωρίς ακόμη να θεωρείται δεδομένη η συμφωνία.

Πάνω από την Τριάδα έχουν αρχίσει να μαζεύονται μαύρα σύννεφα έπειτα από τις δύο άκαρπες Γ.Συνελεύσεις που η συμμετοχή των φιλάθλων ήταν μηδενική.
Η κούραση των Σούλιου Α. και Σαρρή Γ. που έτρεχαν την ομάδα και η αδιαφορία αρκετών έχουν φέρει τον Παντριαδικό σε δύσκολη θέση.
Τα πάντα θα κριθούν στην τρίτη Γ.Συνέλευση της επόμενης εβδομάδας ελπίζοντας πως θα βρεθεί λύση έστω και την ύστατη στιγμή.

Τέλος στην Καστέλλα επικρατεί ανησυχητική ηρεμία με τους διοικούντες να ανοίγουν τα χαρτιά τους στην Γ.Συνέλευση που θα γίνει προς το τέλος Ιουνίου.
Παρά το μικρό ενδιαφέρον από την τοπική κοινωνία δύσκολα ο Κ.Καλυβίτης θα αφήσει το καράβι να χτυπήσει στα βράχια.