Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σε Γερμανικά χέρια ο Α.Ο.Χαλκίς

 Στα χέρια του Κλάους Μίλερ πέρασε ο Α.Ο.Χ. έπειτα από την Γ.Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Νομαρχιακού Μεγάρου.
Με πολλά νεύρα και τα αίματα να ανάβουν αρκετές φορές η Χαλκίδα αλλάζει σελίδα με την ευχή όλων η ομάδα της Εύβοιας να βρει τον δρόμο της.
Η διαδικασία ξεκίνησε με την απερχόμενη διοίκηση να κάνει Διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του διαστήματος που είχε τα ηνία.
Εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκόμενους το ποσό των 407.000 euro που δαπανήθηκε από 1.3.2017 ως 31.5.2018 για τα λειτουργικά έξοδα του Α.Ο.Χ.
Τα αίματα άναψαν όταν η συζήτηση έφτασε στο θέμα της εγγυητικής με αρκετούς Αοχίτες να ζητούν εξηγήσεις.

Το μέλος της διοίκησης Α.Καραμάνος τόνισε πως ενώ υπήρχε η διαβεβαίωση αρκετών πως θα βοηθήσουν στη συνέχεια έκαναν πίσω.
Καθοριστική ήταν η παρέμβαση σε αυτό το σημείο του  πρόεδρου της Ε.Π.Σ.Ε .Γ.Ψαθά ο οποίος έριξε τους τόνους ζητώντας παράλληλα συνένωση των ομάδων και των παραγόντων της Χαλκίδας για το καλό του Α.Ο.Χ.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ν.Κακαβάς ο οποίος είπε πως ονειρό του είναι μια Χαλκιδέικη συμμαχία στα πρότυπα της Παναχαικής.
Με την διαδικασία να κυλάει ο πρώην Πρόεδρος του Α.Ο.Χ. Γ.Τόλιας ζήτησε αναβολή της Γ.Συνέλευσης για την επόμενη εβδομάδα θέτοντας παράλληλα κάποιες ερωτήσεις στη διοίκηση.
Ο Γ.Τόλιας ζήτησε εξηγήσεις για τη λαχειοφόρο αγορά καθώς και για ένα ποσό της τάξης των 120.000 euro που κατατέθηκε στο ταμείο της ομάδας με το όνομα του Γ.Μπύρου να ξεχωρίζει από τα ονόματα των πιστωτών.
Με το ψηφοδέλτιο του Μίλερ να είναι το μοναδικό που κατατέθηκε το νερό είχε μπει στο αυλάκι με τον Α.Ο.Χ. να αλλάζει σελίδα.
Εντύπωση προκάλεσε η παρέμβαση του Χ.Λινάρδου προς το τέλος της Συνέλευσης λέγοντας πως δεν του ζητήθηκε να είναι στο σχήμα κατηγορώντας την πρώην διοίκηση πως δεν τον έχει καταχωρημένο στα βιβλία μελών.