Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Ηλίας Τομάρας νέος προπονητής του ΣΥΛΛΑ Αιδηψού

Το Δ.Σ του Σύλλα ανεβάζει τον πήχη και ανακοινώνει ότι στο προπονητικό τιμ του συλλόγου εντάσσεται ο Ηλίας Τομαράς τον οποίον καλωσορίζουμε στην Αιδηψό και στην οικογένεια του Σύλλα αλλάζοντας επίπεδο στην ομάδα μας.

Ο Ηλίας Τομαράς είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή, έχει διατελέσει προπονητής στο Γ.Σ Αυλίδας για δύο χρόνια (Α’ ΕΣΚΑΣΕ)  καθώς και προπονητής των υποδομών, στη συνέχεια εργάστηκε για ένα χρόνο στον Κάδμο Θηβών στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Πέρα από την προπονητική ο νέος κόουτς του Σύλλα έχει κάνει σπουδαία καριέρα και ως παίχτης.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980 και ξεκίνησε το μπάσκετ στον Αρίωνα για να ακολουθήσουν οι Αμύντας, Φαίακας Κέρκυρας και ΑΓΕΧ με την οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ.

Στη συνέχεια, μετακόμισε στον Πανερυθραϊκό (Α2), για να ακολουθήσουν η Ολυμπιάδα Πατρών (Α2), η Νήαρ Ηστ (Α2) και η 2η επιστροφή του στη Χαλκίδα, αυτή τη φορά ως παίκτης του Γ.Σ.Χαλκίδας με τον οποίο ανέβηκε στη Β’ Εθνική.

Μετά τον Γ.Σ.Χαλκίδας αγωνίστηκε στον Δούκα (Β’ Εθνική) για να κλείσει την καριέρα του ως παίχτης στον Κάδμο και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ Ηλία και καλή αγωνιστική χρονιά.

πηγη:  www.syllasbc.gr