Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ισχυρό Δ/Σ στον ΑΟ Ζάρητρα

Πανστρατιά δυνάμεων για τους πρωταθλητές του νότου ενόψει της Α' κατηγορίας, καθώς μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν με πολυπληθή παρουσία των μελών της συγκροτήθηκε το νέο Δ/Σ που θα οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας.
Το νέο Δ/Σ απαρτίζουν.

Πρόεδρος:                 Καλλιοντζής Μιχαήλ
Αντιπρόεδρος:           Ελευθερίου Γεώργιος
Γ.Γραμματέας:           Μπουραντά Σταυρούλα
Ταμίας:                       Παναγιώτου Παναγιώτης
Ειδικός Γραμματέας: Παπαδόπουλος Θεόδωρος
Γ.Αρχηγός:                 Λυσαβώνης Παναγιώτης
Υπεύθυνος Γηπέδου: Ηλίας Χρήστος
Μέλη:                         Παπαδόπουλος Ευάγγελος
Μέλη:                         Αντωνιάδης Νικόλαος
Αναπλ/κα.Μέλη:         Πέππας Γεώργιος
Αναπλ/κα.Μέλη:         Λαμπροπούλου Μαρίνα

Εξελ/κη Επιτροπή: Πέτρου Γεώργιος, Μπουραντάς Σταύρος, Peter.

Κατά γενική ομολογία η ομάδα βγαίνει ακόμα πιο δυνατή διοικητικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις κάτι που έχει ενθουσιάσει άπαντες στο στρατόπεδο των Ζαράκων.
Οπως μας είπε μάλιστα ο Πρόεδρος Κος Καλλιοντζής Μ στόχος της διοίκησης είναι να φέρει τον κόσμο των Ζαράκων και της γύρω περιοχής στο γήπεδο και να βοηθήσουν όλοι μαζί στην προσπάθεια παραμονής της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία.
Στα αγωνιστικά τώρα η διοίκηση έχει κάνει πρόταση στον προπονητή Μπάμπη Γεωργίου να συνεχίσει για 7η συνεχόμενη χρονιά στο τιμόνι της ομάδας ,ο ίδιος όμως επιφυλάχθηκε να απαντήσει θετικά η αρνητικά κάτι που αναμένεται να κάνει την ερχόμενη εβδομάδα.
Οσο αφορά το έμψυχο υλικό θα γίνει προσπάθεια να κρατηθεί όλος ο βασικός κορμός και να ενισχυθεί η ομάδα με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές απο την ευρύτερη περιοχή όπως επίσης να επιστρέψουν στην ομάδα παίχτες που έφυγαν τα προηγούμενα χρόνια κυρίως λόγω σπουδών.
Στα οργανωτικά η διοίκηση προγραμματίζει τον ετήσιο χορό που θα γίνει και εφέτος όπως κάθε χρόνο στις 23 Αυγούστου, και τις κάρτες διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες μέρες,
όπως επίσης και άλλες δράσεις που θα ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα.