Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σιγή ιχθύος για τις ομάδες τη βορειοκεντρικης Εύβοιας


Σιγή  ιχθύος επικρατεί  σε όλες τις ομάδες της Βόρειοκεντρικής Εύβοιας μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ποδοσφαιρικης περιόδου που μας πέρασε.

Η ομάδα  της Σκεπαστής, όπου φέτος είχε την παρθενική της εμφάνιση στην Α' κατηγορία, ήταν μια επιτυχημένη χρονιά παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και σώζοντας την κατηγορία πολύ νωρίς.
Η  διοίκηση και το προπονητικό team της ομάδας ήδη σχεδιάζουν την επόμενη χρονιά χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση μέχρι στιγμής.

Στην Β' κατηγορία της Εύβοιας ο Ακράτητος Κεχριών τερμάτισε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα όπου συμμετείχε στα μπαράζ και φέτος η Διοίκηση θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω,ώστε η ομάδα να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Την χειρότερη ποδοσφαιρική της χρονιά έκανε η Δόξα  Προκοπίου τη φετινή σεζόν, όπου η Διοίκηση ηδη κάνει κινήσεις ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστεί στη κατηγορία, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.
Στην Αναγέννηση Μαντουδίου πνέει άνεμος αλλαγής μετά το νέο Δ.Σ που συγκροτήθηκε πριν λίγες μέρες και όλα δείχνουν πως στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα θα παρουσιάσει διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο.
Στην Κήρινθο έχουν ρίξει όλο το βάρος μέχρι στιγμής στην καλοκαιρινή τους εκδήλωση στα μέσα Ιουλίου με τον Δημήτρη Κοντολάζο ελπίζοντας σε μια επιτυχημένη βραδιά για να κινηθεί ανάλογα στο μεταγραφικό παζάρι ενίσχυσης της ομάδας.
Ο Ερμής Πηλίου που φέτος έφτασε την τελευταία αγωνιστική να σώζει την κατηγορία ήδη προγραμματίζει την επόμενη χρονιά θέλοντας να αποφύγει τις φετινές περιπέτειες.