Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Βρέθηκε λύση στον Ελλήσποντο

Έστω και την ύστατη στιγμή βρέθηκε λύση στον Ελλήσποντο ο οποίος και τη νέα σαιζόν θα δώσει το παρόν στη Α΄ κατηγορία.
Παρουσία περίπου τριάντα φίλων του στα γραφεία του συλλόγου πραγματοποιήθηκε η πιο κρίσιμη Γ.Συνέλευση των τελευταίων χρόνων με σκοπό ο αγαπημένος τους Ελλήσποντος να συνεχίσει να υπάρχει στον ποδοσφαιρικό χάρτη.
Το ευχάριστο ήταν πως προέκυψε ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από δέκα άτομα με τις εκλογές να ορίζονται για την Πέμπτη 2/8 στον ίδιο χώρο από τις 20:30 -21:30.
Τα ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από τους εξής: Τσιτίνης Δημ.- Τσιτίνη Άννα- Κορκόβελος Κωσ.-Συγγελάκης Γιαν.-Μπαλιόγλου Γιωρ.- Γκούμας Γιαν.- Τσατσάνης Κωσ.-Ευαγγελινός Γιωρ.-Παπουτσής Γιαν.
Εξελεκτική επιτροπή  η οποία θα είναι και υπεύθυνη για την διαδικασία των εκλογών απαρτίζεται από τους κυρίους:Καραβασίλη Δημ.- Τσιτίνη Τρυφ.- Μπουρλίδη Λευτ.
Στη Γ.Συνέλευση το λόγο πήρε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Γ.Κουρκουμέλης αναφέροντας πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποχωρήσει σχεδόν μετά από δέκα χρόνια τονίζοντας παράλληλα πως θα σταθεί δίπλα στον Ελλήσποντο βοηθώντας οικονομικά παρέχοντας παράλληλα αφιλοκερδώς τις ιατρικές του υπηρεσίες.
Αξίζει να αναφερθεί πως αύριο Δευτέρα θα κατατεθεί η δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα από τη μέχρι τώρα διοίκηση.
Το παρόν έδωσε και ο πρώην Πρόεδρος Θ.Λιαγκούκος ζητώντας από όσους αγαπούν τον Ελλήσποντο να τον βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο τονίζοντας πως δεν περισσεύει κανείς στη νέα προσπάθεια που γίνεται.
Τέλος συγκινητικός ήταν στο λόγο του ο Δημ. Καραβασίλης που υπό την προεδρεία του ο Ελλήσποντος ανέβηκε πρώτη φορά στην Α΄ κατηγορία λέγοντας πως τον χαροποιεί το γεγονός πως η ομάδα του χωριού θα συνεχίσει να υπάρχει αποφεύγοντας τη διάλυση ζητώντας παράλληλα από τα νέα παιδιά να έρθουν στο γήπεδο.