Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Α.Ο.Ζάρητρα: Ανατροπή δεδομένων στο θέμα προπονητή

Ανατροπή δεδομένων στο θέμα προπονητή για τους Ζάρακες καθώς η αρχική συμφωνία με τον Γρηγόρη Γκογκορώση δεν ισχύει, γιατί οι δυο πλευρές διαφώνησαν σε βασικά θέματα του σχεδιασμού της ομάδας.
Παρά το γεγονός ότι η ομάδα δημοσιοποίησε την είδηση της συνεργασίας με τον Γκογκορώση και μέσω της σελίδας της, λίγες ώρες αργότερα όλα ανατράπηκαν και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι διαφωνούν τελικά σε θέματα που άπτονται του αγωνιστικού σχεδιασμού.
Το Evia Goal επικοινώνησε τόσο με την ομάδα όσο και με τον προπονητή οι οποίοι επιβεβαίωσαν τα παραπάνω.
Ο Γρηγόρης Γκογκορώσης μάλιστα μας ανέφερε ότι ευχαριστεί την διοίκηση των Ζαράκων για την επιλογή στο πρόσωπο του και τις συζητήσεις που είχαν και εύχεται στην ομάδα κάθε επιτυχία.
Μετά από αυτή την εξέλιξη  που αφήνει πολλά ερωτηματικά περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις της ομάδας και στο θέμα προπονητή, με το όνομα του Κώστα Μεταξά που ήταν πέρυσι στις ακαδημίες του Ταμυναϊκού να ακούγεται έντονα, αλλά και στο θέμα της κατηγορίας που θα αγωνιστεί η ομάδα, αν τελικά επιβεβαιωθούν οι κασσάνδρες που θέλουν τους Ζάρακες να δηλώνουν συμμετοχή στην Β' κατηγορία και όχι στην Α' που με το σπαθί τους κέρδισαν στο τελευταίο πρωτάθλημα.
Το Evia Goal παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει.