Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δυσκολεύει η κατάσταση στον Ελλήσποντο

Άκαρπη αποδείχτηκε για τον Ελλήσποντο και η τρίτη Γ.Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου παρουσία 10-15 φίλων της ομάδας.
Με το πρόεδρο του συλλόγου Γ.Κουρκουμέλη μετά από εννέα χρόνια παρουσίας στα κοινά του Ελλήσποντου να δηλώνει πως οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει το μέλλον των Λαμψακιωτών προβλέπεται δυσοίωνο.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η θητεία της νυν διοίκησης τελείωσε και μόνο επιτυχημένη μπορεί να κριθεί αν δει κάποιος την πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια.
Με τον Ελλήσποντο να θεωρείται από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία την προηγούμενη εβδομάδα έγινε η καταγραφή υλικού καθώς αν υπάρξει διάδοχη κατάσταση δεν θα βρει καμμένη γη.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Γ.Κουρκουμέλη τόνισε πως η ομάδα θα δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα και θα ακολουθήσει η παραίτηση της διοίκησης λόγω το ότι έληξε η θητεία της.
Σε ερωτησή μας αν υποβάλει υποψηφιότητα στις εκλογές της Ε.Π.Σ.Ε. μας δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν θα το κάνει τονίζοντας πως οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του το επιτρέπουν και θα είναι δίπλα στον Ελλήσποντο αν βρεθούν κάποιοι άνθρωποι να τον οδηγήσουν τη νέα χρονιά.