Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μπαράζ ανανεώσεων στον Ταμυναϊκό

Ο Ταμυναϊκός μετά την ανάδειξη του νέου Δ/Σ και την πρόσληψη του Γιάννη Καρβέλη, έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα χρόνια, με πρώτο μέλημα την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν ήδη στον σύλλογο.
Στόχος της ομάδας είναι να κρατήσει τον βασικό κορμό και να ενισχυθεί στις θέσεις που θα κρίνει ο νέος προπονητής.
Στα πλαίσια αυτού του σχεδιασμού η διοίκηση ανανέωσε την συνεργασία με 5 ποδοσφαιριστές.
Ο πρώτος που συμφώνησε και θα συνεχίσει για 18η χρονιά να φορά την φανέλα του Ταμυναϊκού είναι ο φυσικός αρχηγός Λεωνίδας Πιλάτης, ο πολύπειρος αριστερός μπακ-χαφ δήλωσε αποκλειστικά στο Evia Goal  " Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου αντίπαλο του Ταμυναϊκού, η ομάδα είναι η δεύτερη οικογένεια μου, είμαι οπαδός του Ταμυναϊκού" μετά από αυτή την ανανέωση υπάρχει ικανοποίηση στους κόλπους της ομάδας γιατί όλοι ήθελαν η σημαία να παραμείνει στον ιστό της.

Ο δεύτερος που ανανέωσε είναι ο αμυντικός μέσος Ιδομενέας (Μάνος) Αναστασίου από τους πλέον βασικούς χαφ της ομάδας τα 2 τελευταία χρόνια.
Στον Ταμυναϊκό συνεχίζει και ο πολυσύνθετος Μάριος Κρόκος βασικό γρανάζι στη μηχανή της ομάδας.
Επίσης ανανέωσαν και συνεχίζουν οι ταλαντούχοι  Απόστολος Μάλλιος και Κώστας Καρατζάς που φέτος αναμένεται να πάρουν περισσότερες συμμετοχές.
Τις επόμενες μέρες η διοίκηση θα μιλήσει και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ πριν την έναρξη της προετοιμασίας.