Γιορτή με εκπλήξεις από την Α.Ε Ληλαντίου και τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού

Με  ωραία  εκδήλωση που είχε μεγάλη συμμετοχή από αθλητές γονείς φίλους αλλά και εκπροσώπους της Ε.Π.Σ.Ευβοίας κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Πίσχινα και Παπαδάκη τελείωσε η ποδοσφαιρική σαιζόν για την ομάδα της Α.Ε Ληλαντίου, αλλά και για τη  Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού.
Μία ποδοσφαιρική σαιζόν που  έκλεισε την αγωνιστική περίοδο 2017-2018
με την ομάδα να επιστρέφει  Β κατηγορία Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ, αλλά και την ομάδα Νέων να παίρνει  το πρωτάθλημα Νέων το οποίο ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του δικού της ανθρώπου Γιάννη Μαρίνου (χαρακτηριστικό και το Μαρίνος που φώναξαν αρκετές φορές οι αθλητές  στην εκδήλωση)!!!
Από πολύ νωρίς αθλητές των τμημάτων της Σχολής έπαιξαν διάφορα παιχνίδια με διαγωνισμούς αλλά και την παρουσία του αυθεντικού Θρυλέων όπου ήρθε ειδικά για της εκδήλωση  της σχολής  και έδωσε ένα διαφορετικό χρώμα παίζοντας και αυτός με αθλητές και γονείς.
Όλοι ενθουσιάστηκαν από την ωραία έκπληξη αλλά και την υπομονή του μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.
Ακολούθησε το παιχνίδι που έκλεψε την παράσταση Μαμάδες Σχολής εναντίον Μαμάδων Σχολής χορού  Δημήτρη Κουλοχέρη,με νικήτρια την ομάδα της Σχολής με 2-1 και τον Δημήτρη Κουλοχέρη να ζητάει την ρεβάνς. 
Όλοι οι αθλητές πήραν μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής της Σχολής και φωτογραφήθηκαν με τα κύπελλα των διακρίσεων και συμμετοχής των τμημάτων σε πρωταθλήματα και τουρνουά.
Η όμορφη αυτή βραδιά έκλεισε με πυροτεχνήματα και σουβλάκια που πρόσφερε η σχολή στους αθλητές της.
Η δραστηριότητες της σχολής όμως συνεχίζονται με το  Olympiacos summer camp, αλλά και με προπονήσεις τον μήνα Ιούλιο στα μικρά τμήματα, αλλά και σε αθλητές που επιθυμούν την ατομική τους βελτίωση.