Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Α.Ο. Ν. Αρτάκης: Super Deal με Γιάννη Θωμά

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο μεταγραφικός οργασμός στην Ν. Αρτάκη με νέο απόκτημα τον  Γιάννη Θωμά ο οποίος έχει και την ποιότητα, αλλά και την εμπειρία να βοηθήσει τον Α.Ο.Ν.Α στους φετινούς του στόχους, που αν κρίνει κανείς από τις μέχρι τώρα κινήσεις της Διοίκησης αυτοί είναι υψηλοί.
Οπως πρώτο το Evia Goal είχε προαναγγείλει  ο έμπειρος μέσος  παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες από την πρώτη στιγμή ήταν κοντά στους ερυθροκίτρινους.
Η Διοίκηση του Α Ο Ν. Αρτάκης με δελτίο τύπου ανακοίνωσε τον ποδοσφαιριστή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Αθλητικός ‘Όμιλος Νέας Αρτάκης ( Α.Ο.Ν.Α. ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Θωμα Γιάννη που θα ενισχύσει την ομάδα μας την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά ( 2018 - 2019 ) .
Ο Γιάννης Θωμάς αγωνίζεται στις θέσεις του κέντρου , ποδοσφαιριστής με μεγάλες εμπειρίες και παραστάσεις απο επαγγελματικές κατηγορίες , την προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα της Χαλκίδας στην Γ’ Εθνική .
Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες , αγωνιστικότητα και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί .
Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α.