Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τουρνουά ποδοσφαίρου "Ιωάννης Χαϊνάς"

Το Σάββατο 18 Αυγούστου και ώρα 18.00 στο γήπεδο Γυμνού θα διεξαχθεί για 6η χρονιά το Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων "Ιωάννης Χαϊνάς".
Θα λάβουν μέρος οι ομάδες παλαιμάχων του Ολυμπου Γυμνού, του Αμαρυνθιακού και ομάδα επίλεκτων Χαλκίδας.
Ανακοίνωση σχετικά με το Τουρνουά εξέδωσε ο Ευάγγελος Χαϊνάς γιος του αείμνηστου Ιωάννη Χαϊνά και πρόεδρος του Ολυμπου Γυμνού.

Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι,

Χρόνια Πολλά.

Σας προσκαλούμε στο 6ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου στη Μνήμη του Ιωάννη Ε. Χαϊνά, το οποίο θα διεξαχθεί τo Σάββατο, 18.08.2018, στις 18:00, στο Γήπεδο Γυμνού.
Στο πλαίσιο αυτό θέτουμε υπόψη σας ότι το εν λόγω Τουρνουά δεν έχει είσοδο για τους θεατές και πραγματοποιείται αποκλειστικά με δαπάνες της Οικογένειας Ευάγγελου Ι. Χαϊνά.
Στο εν λόγω Τουρνουά, με ώρα έναρξης στις 18:00, θα συμμετάσχουν 3 ποδοσφαιρικές ομάδες παλαιμάχων της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας και συγκεκριμένα του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού, του Α.Ο. Αμαρυνθιακού και της Ομάδας Επίλεκτων Παλαιμάχων Χαλκίδας.
Αξίζει να επισημανθεί, ότι μετά το τέλος των αγώνων θα γίνει απονομή μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των ομάδων.
Επιπρόσθετα, θα λάβει χώρα απονομή τιμητικών πλακετών για την προσφορά τους σε παλαίμαχους  ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού, σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές άλλων ποδοσφαιρικών ομάδων, σε παράγοντες του ποδοσφαίρου και σε δημοσιογράφους.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.                     
                

                                               
Μ' εκτίμηση,

Ευάγγελος Ι. Χαϊνάς