Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Γιάννης Οικονόμου στο τιμόνι του Ολυμπου Γυμνού


Τον νέο του προπονητή ανακοίνωσε ο Ολυμπος Γυμνού και είναι ο Γιάννης Οικονόμου ο οποίος πέρυσι ήταν στην ομάδα του Ολυμπιακού Χαλκίδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:


                                                              Γυμνό Ευβοίας 14/8/2018

                                                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                           ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Με την παρούσα ανακοίνωση μας ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι ο Α.Ο. Ολυμπος Γυμνού την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο στη θέση του Προπονητή του Ανδρικού Τμήματος στην Α' Ερασιτεχνική Κατηγορία θα συνεργαστεί με τον κ. Ιωάννη Οικονόμου ο οποίος είναι απόφοιτος του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος διπλώματος UEFA C (2016).
Ο κ. Οικονόμου έχει διατελέσει Προπονητής της Ανδρικής Ομάδας του Ολυμπιακού Χαλκίδος την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-2018, προπονητής της Ακαδημίας ΑΕ Νεάπολης Χαλκίδος από το 2007 έως σήμερα σε όλες τις αναπτυξιακές ηλικίες και Προπονητής Ακαδημιών Ατρόμητου Σχηματαρίου το χρονικό διάστημα 2013-2015.
Ως διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Ολυμπος Γυμνού ευχόμαστε στον κ. Οικονόμου καλή αρχή και επιτυχία στο έργο του, να ευοδωθούν οι κοινοί μας στόχοι και τον ευχαριστούμε εκ τον προτέρων για τη συνεργασία.


Διατελούμε με τιμή


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο Ολυμπος Γυμνού