Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η ΑΕ Ιστιαίας (Συνέντευξη Video)

Από την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 ξεκίνησε την προετοιμασία της ο ομάδα της ΑΕ Ιστιαίας, η οποία μετά από μία «παύση» περίπου δύο χρόνων επιστρέφει δυναμικά στα πρωταθλήματα της Εύβοιας.
Με προπονητή τον Στάθη Κατσικόγιαννη και Πρόεδρο τον Δήμο Τσελίκα, η ομάδα της Ιστιαίας ξεκινά μια νέα προσπάθεια με ανθρώπους που δεν είχαν ίσως ιδιαίτερη γνώση από διοικητικά, έχουν όμως περισσή αγάπη για την ομάδα και για την πόλη τους.
Βρεθήκαμε χθές στο γήπεδο της Ιστιαίας όπου και είχαμε μια μικρή συνομιλία με τα μέλη του ΔΣ Δήμο Τσελίκα και Λευτέρη Κατσαντώνη. Όπως μας είπαν, η πόλη πρέπει να έχει ομάδα μιας και διψά και για ποδόσφαιρο και πιστεύουν πως θα στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται να βρεθεί και πάλι η ομάδα στα γήπεδα της Εύβοιας, με στόχο να κάνει και πρωταθλητισμό.

Στον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής Στάθης Κατσικόγιαννης με πολυπληθή ομάδα ποδοσφαιριστών να γυμνάζονται «σε καθημερινή βάση» όπως μας είπε ο κόουτς.
Από πλευράς Διοίκησης εκφράζεται ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον  ιδιοκτήτη του STRANGEL Νίκο Λιάσκο, ο οποίος προσέφερε στην ομάδα ένα σετ εμφάνισης προπόνησης

Δείτε φωτορεπορτάζ και Video από την προετοιμασία της ομάδας.
Επίσης δείτε Video – Συνέντευξη των Δήμου Τσελίκα και Λευτέρη Κατσαντώνη, οι οποίοι μιλάνε για την επιστροφή της ομάδας και τον στόχο της για κατάκτηση του πρωταθλήματος και άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του νομού.

Δείτε τη συνέντευξη και το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί.