Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λύγισε στο τελευταίο λεπτό! Αναγέννηση Μαντουδίου- Ωρεοί 1-2

Νίκη πρόκριση στο φινάλε του παιχνιδιού (90'΄) πέτυχε η ομάδα των Ωρεών μέσα στο Μαντούδι επί της τοπικής Αναγέννησης με σκορ1-2.
Οι Μαντουδιανοί μετά το παιχνίδι με την Αιδηψό όπου απέκλεισαν την ομάδα της βόρειας Εύβοιας στην πρώτη φάση του κυπέλλου κερδίζοντας τους  με 3-2, παρουσιάστηκαν πολύ καλοί και στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα των Ωρεών και έχασαν να πάνε το παιχνίδι στην παράταση στο 90'.
Στο πρώτο ημίχρονο  το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δυο ομάδες.
Στο 23' ο Μπαλατσός από κοντά σημάδεψε το δοκάρι του Μαυρούτσικου χάνοντας σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.
Ένα λεπτό αργότερα ότι δεν κατάφερε ο Μπαλατσός για τον Αναγέννηση Μαντουδίου το κατάφερε ο Αναγνωστάκης για τους φιλοξενούμενους όπου από κοντά έκανε το 0-1.
Η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 35'όταν εξαιρετικό σουτ του Μπίλα έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνιά του Μαυρούτσικου φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια (1-1).
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Θανάση Γουρνά ανέβασε στροφές και με κορυφαίο τον Μούστο έχασε πολλές ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι.
 Από την άλλη η Αναγέννηση Μαντουδίου προσπάθησε να "κλέψει" την νίκη και την πρόκριση  στην κόντρα επίθεση.
Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημειώθηκε στο 90'΄με τον  Γαλούπη να παίρνει ασίστ από τον Μούστο και με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κουκλούς κάνοντας το 1-2.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι ισχυριζόμενοι ότι ο επόπτης σήκωσε την σημαία για of side και μετά από  δευτερόλεπτα την κατέβασε.

Αναγέννηση Μαντουδίου:
Κουκλούς, Τάρλας,Πουλιπούλης, Αντωνίου, Παπαδημητρίου, Γεωργατζής(56'΄Μουρκογιάννης), Μπαλατσός,(79'΄Σκομπρής), Κανταρές,(90'΄Βλάχος).

ΑΟ Ωρεοί:
Μαυρούτσικος, Τζαφεράι, Καπλανάι, Γιουκάι, Βασιλείου, Μπαλάνος,(90'΄Μαργέτης), Μούστος, Μαυρούτσικος, Γαλούπης, Αθανασίου, Αναγνωστάκης(72'΄Καραπάνος)