Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στην επόμενη φάση η Σκεπαστή με λύση Γερογιάννη στην παράταση, 2-1 την Ιστιαία


Στο γήπεδο Ιστιαίας η ομάδα της Σκεπαστής κατάφερε να λυγίσει στην παράταση την ΑΕ Ιστιαίας, μια Ιστιαία που στάθηκε καλύτερη από την νικήτρια και είχε και πολλές χαμένες ευκαιρίες (και δύο φορές η μπάλα σταμάτηξσε στο δοκάρι του Σωτηρόπουλου).
Αν και η φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη, η ομάδα του Κατσικόγιαννη είναι αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις όλων, ακόμα και των αντιπάλων.
Πριν την έναρξη του αγώνα ο Θαλασσινός Ι τΒ πρόσφερε μια ανθοδέσμη στον προπονητή της Ιστιαίας Στάθη Κατσικόγιαννη, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν παίχτης της ομάδας της Σκεπαστής.
Το πρώτο γκολ ήλθε από τον Καψάλα στο 29΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Η Ιστιαία αντέδρασε και κατάφερε στο 57΄ να φέρει το παιχνίδι στα ίσια σε φάση διαρκείας με τον Δήμου να μπαίνει από αριστερά σχεδόν σε άδειο τέρμα, να πλασάρει στον Μπερμπεράι πιο αριστερά και εκείνος αφού έκανε δυό - τρείς κόντρες, την μπάλα πήρε και πάλι ο Δήμου και από κοντά βρήκε τα δίχτυα του Σωτηρόπουλου, 1-1.
Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε στο 87΄ με κεφαλιά από κοντά του Δ. Γερογιώργη την οποίο έδιωξε ωραία ο Σωτηρόπουλος, ενώ στο 89΄ο Δήμου με προσωπική προσπάθεια πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Σκεπαστής αλλά η μπάλα βρήκε στο δεξιό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια ακολούθησε πορεία σχεδόν παράταση με την τελική γραμμή.
το 0-1 απο τον Καψάλα

Έτσι οι δυό ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση με σκορ 1-1 και ο Γερογιάννης είναι αυτός που έφερε τη λύτρωση για τους φιλοξενούμενους στο 93΄με πλασέ, κάνοντας το τελικό 1-2
Να πούμε πως η ομάδα της Ιστιαίας δεν τα παράτησε καθόλου και στο 95΄ ο Δήμου από κοντά απάντησε με κεφαλιά από κοντά που έσκασε στο έδαφος και αναπήδησε πάνω από το οριζόντιο. Επίσης στο 101΄ σουτ του Μπερμπεράι  σταμάτησε στο οριζόντιο του Σωτηρόπουλου.  Η τελευταία φάση ανήκει και πάλι στους γηπεδούχους, με τον Λάβα να προσπαθεί να βρει δίχτυα αλλά ο Σωτηρόπουλος να διώχνει σχεδόν στην τελική γραμμή.

ΑΕ Ιστιαίας (Κατσικόγιαννης):
Μουρίδης, Τριανταφύλλου Α, Τσώνος Ι (Λάβας), Παπανδρέου, Τριανταφύλλου Σ, Elmezao Mateo, Τσώνος Σ (69΄ Σταθαράς), Αρσενόπουλος, Δήμου (113΄ Σταμούλος), Μπερμπεράι, Πετής (79΄ Γερογιώργης)


Σκεπαστή (Τσαραμίρσης):
Σωτηρόπουλος, Καρατζούδης (60΄ Καλλίτσης), Ανδρέου, Κωνσταντός, Κατσός, Γερογιάννης Π (69΄ Γερογιάννης Δ), Γεωργίου, Θαλασσινός Ι τΒ, Καψάλας, Θαλασσινός Α, Αλεξίου




Δείτε το γκολ της νίκης απο τον Γερογιάννη, κάνοντας κλικ στην αρχικη φωτογραφία του άρθρου