Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Εθνική Ψευτών, ένας θεσμός…


Φίλοι μου καλησπέρα για άλλη μια φορά είμαι εδώ κοντά σας για να πούμε δυο κουβέντες για την άμοιρη και δύστυχη ομάδα της Χαλκίδας.
Το σύνθημα: «ομάδα μοντέλο, την κάνατε μπουρδ…», είναι πολύ πιθανό να ακουστεί στις κερκίδες έτσι και το σωματείο δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα!
Είναι πλέον καιρός οι φίλαθλοι της ομάδας να δώσουν βροντερό παρόν και να πιέσουν καταστάσεις όσο αφορά την κατρακύλα της ομάδας της πόλης μας,τα ψέμματα πλέον τέλειωσαν και η μοναδική μας ελπίδα είναι ο κόσμος.....
Οι δήθεν σωτήρες τα τελευταία τρία χρόνια αποδείχθηκαν χασάπηδες στο διοικητικό κομμάτι δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτε εκτός από ψέματα και λάθη με τσέπες άδειες, στο χωριό μου έλεγαν: Με τα λόγια χτίζω ανώγια και κατώγια ... Η μέρες πλησιάζουν και μετά τη κλήρωση των ομίλων και με μια ματιά που έριξα στις ομάδες που πλαισιώνουν τον όμιλο της Χαλκίδας νομίζω ότι δεν θα έχει και μεγάλη τύχη!!!!!
Πριν από ένα δίμηνο περίπου έγραφα, «Ρε Λέβι να δεις που κάποτε θα μας πούνε και…». Σήμερα ήρθα να ξεγυμνώσω τον εαυτό μου και να πω ότι δεν πάει άλλο αυτό που βλέπουν τα ματάκια μας.
Σε ένα μικρό δείγμα δύο αναμετρήσεων είδαμε μια ομάδα χωρίς πλάνο στο παιχνίδι της, φοβισμένη, παθητική, ακίνδυνη επιθετικά, χωρίς φρεσκάδα, και τσαμπουκά στον αγωνιστικό χώρο.Εγώ δεν είμαι εδώ να απαντήσω τι φταίει, αν και έχω την άποψη μου.
-Αυτό ας το κάνει ο προπονητής με την διοίκηση που είναι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι για την βελτίωση της κατάστασης.
Η ζωή χωρίς λίγο ψέμα θα ήταν ανυπόφορη. Είναι δεδομένο ότι μερικά μεγάλα ψέματα μας έχουν κάνει όλους μερικές φορές ευτυχισμένους. Το «σ’ αγαπώ και δεν μπορώ χωρίς εσένα», το «μην ανησυχείς, ξέρω το πρόβλημα και σου υπόσχομαι να το λύσω», το «είσαι μια χαρά, αλλά πρέπει να κάνεις κάποιες τυπικές ιατρικές εξετάσεις» είναι ψέματα που μπορεί να σου έχουν δημιουργήσει ευτυχία, σιγουριά και ανακούφιση – τι άλλο θέλεις από τη ζωή; Φυσικά πέρα από αυτά τα αθώα, υπάρχει και ο οργανισμός κάθετης παραγωγής ψεμάτων, που είναι η Εθνική Ψευτών.
Ιδρύθηκε το 2009  
Η Εθνική Ψευτών απέκτησε σπουδαία μέλη, με την δραστηριότητα των οποίων έχουμε φάει τα χρόνια μας: καλά να είναι οι άνθρωποι. Οι μεγαλύτεροι χώροι παραγωγής σότου στην Αθήνα είναι η Νέα Σμύρνη, η Γλυφάδα, αλλά και η πλατεία Κολωνακίου,τώρα βέβαια και στην πόλη μας τα τελευταία τρία χρονια. Με τον καιρό, και χάρη στην αυστηρή αξιολόγηση που κάνουμε, δημιουργήθηκαν και ειδικές βαθμίδες για υποψήφια ή πιθανά μέλη της Εθνικής Ψευτών. Υπάρχει ο «Σοτηράκις», δηλαδή ο μικρός ψεύτης, αυτός που λέει κάποια σοτάκια ελαφρά, αλλά που έχει προδιαγραφές κάποια μέρα να πάει ψηλά. Υπάρχει ο «Σοτήρις», που είναι ο φτασμένος παίκτης – αυτός που το έχει το σότο εύκολο κι αν σε βρει μπόσικο μπορεί να σε χορτάσει ψέμα. Υπάρχει ο «αρχισωτήρις», που είναι παλιός στο κουρμπέτι κι «έχει βρομίσει σότα όλο τον κόσμο». Υπάρχει ο «ταμίας», που μοιράζει σότα που έχουν σχέση με λεφτά, αλλά και ο «πρόεδρος - σωτήρις», που είναι large. 

Ο ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ