Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εγκαίνια στο Ν.Κίλιμπας-Φιλικό τουρνουά (φωτο)

Φιλικό τουρνουά στη μνήμη του παλιού του ποδοσφαιριστή Μ.Πεταλά διοργάνωσε ο Α.Ο.Ν.Α. με τη συμμετοχή του Α.Ο.Χαλκίς και του Απόλλων Ερέτριας.
Για την ιστορία στα τρία σαραντάλεπτα νικητής αναδείχτηκε ο Α.Ο.Χαλκίς αφού επικράτησε του Α.Ο.Ν.Α. με 1-0 με γκολ του Ντάμπου και ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Απόλλωνα.
Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι η Αρτάκη πήρε τη νίκη με γκολ του Καραντάκη.
Αξίζει να αναφέρουμε πως και οι τρεις προπονητές χρησιμοποίησαν όσους ποδοσφαιριστές είχαν στη διαθεσή τους κάνοντας πολλές δοκιμές εν όψη των επίσημων υποχρεώσεων.
Από πλευράς Δ.Βαλκάνου έγιναν κάποιες δοκιμές με το όνομα του Τσικρικά να ξεχωρίζει.
Στον πάγκο του Α.Ο.Χ. κάθισε ο γυμναστής της ομάδας με το νέο προπονητή να ανακοινώνεται αύριο όπως μας δήλωσε ο κ.Σβαρνόπουλος μέλος της διοίκησης.
Το γεγονός όμως που έδωσε μεγάλη χαρά στους ανθρώπους του Α.Ο.Ν.Α. ήταν τα εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα στο Ν.Κίλιμπας με τον αγωνιστικό χώρο πλέον να είναι χαλί.
Το παρόν έδωσαν τόσο ο Δήμαρχος Χ.Παγώνης όσο και αντιπεριφερειάρχης Φ.Σπανός.
Από πλευράς Ε.Π.Σ.Ε.βρέθηκε ο πρόεδρος Γ.Ψαθάς και μέλη της Ένωσης.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Γ.Βαγιάννης πρόεδρος του Α.Ο.Ν.Α. ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στο έργο αυτό καθώς πως θα συνεχιστούν οι προσπάθειες αναβάθμισης στις γηπεδικές εγκαταστάσεις ευχόμενος τέλος καλή ποδοσφαιρική σαιζόν.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ