Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Γιάννης Ντέντης επιστρέφει στην ΑΕΚ Νέου Πύργου !!!


Μεταγραφική βόμβα εξελίσσεται τις ώρες αυτές, μιας και ο πολύ γνωστός  ποδοσφαιριστής Γιάννης Ντέντης  επιστρέφει στην ομάδα του χωριού του, στην ΑΕΚ Νέου Πύργου δηλαδή.
Ο Γιάννης  πρόσφατα αποχώρησε από την ομάδα της Σκεπαστής, της οποίας ήταν από τους βασικούς παίκτες που την ανέβασαν στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας. Από την ώρα που ανακοινώθηκε η αποχώρησή του, υπήρξε «στενό μαρκάρισμα» από ομάδες της Α΄ αλλά και της Β΄ Κατηγορίας, οι οποίες ήθελαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Όμως ο Γιάννης τελικά επέλεξε την ΑΕΚ Νέου Πύργου, ομάδα της Γ΄ Κατηγορίας.
Σήμερα ο Γιάννης Ντέντης έχει γενέθλια, έχοντας γεννηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου1991 και έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του χωριού του, μένοντας το τυπικό της «υπογραφής», κάτι που πιθανά να ολοκληρωθεί μέχρι το βράδι.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Γιάννη για να επιβεβαιώσουμε την πληροφορία μας, τον ρωτήσαμε πως και δεν δέχτηκε δελεαστικές προτάσεις που είχε, επιστρέφοντας στην ομάδα του χωριού του. Με χαμόγελο ο Γιάννης Ντέντης μας απάντησε: «επέλεξα την ΑΕΚ γιατί πολύ απλά, όπως είπε και ο μεγάλος γιαγιά Τουρέ: δύσκολο να αρνηθείς πρόταση από την οικογένεια σου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που επικοινώνησαν μαζί μου και έδειξαν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή μου σε αυτές».
Με την μεταγραφή αυτή η ΑΕΚ Νέου Πύργου «πυροδοτεί βόμβα», μιας και εκτός από τον «βραχύσωμο – ταχυπόδαρο» Γιάννη Ντέντη που απέκτησε, θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως και άλλη «αναπάντεχη»  μεταγραφή – βόμβα.
Ο καιρός γαρ εγγύς…