Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Α.Π.Κ.Ο. την πρόκριση η Αυλίδα το χειροκρότημα

Η Δροσιά τα βρήκε σκούρα για ένα ημίχρονο απέναντι στην Αυλίδα στην επανάληψη όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρόκριση χάρη στα γκολ δύο  παιχτών που έχουν φορέσει τη φανέλα της Αυλίδας κατά το παρελθόν.
Η Αυλίδα που θα αγωνίζεται φέτος στη γ΄ κατηγορία ήταν μαχητική και για ένα ημίχρονο προέβαλε σθεναρή αντίσταση στην Δροσιά δείχνοντας πως αξίζει να αγωνίζεται σε παραπάνω κατηγορία.
Το γρήγορο γκολ με το καλημέρα του β΄ ημιχρόνου έλυσε τα πόδια των παιχτών του Δ.Αντωνόπουλου με τον Α.Π.Κ.Ο να βάζει τα πράγματα στη θέση του.
Στο πρώτο μέρος η Δροσιά είχε δοκάρι στο 5΄ σε κεραυνό του Βαρσαμά από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Παρά την υπεροχή τους οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ισόπαλοι.
Ο Βαρσαμάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 50΄ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Στο 65΄ και στο 80΄ ο Σ.Ελευθερίου με δύο πολύ όμορφα γκολ έγραψε το τελικό 3-0 με τον Α.Π.Κ.Ο να παίρνει την πρόκριση και τους φίλους της Αυλίδας να δίνουν α
πλόχερα το χειροκροτημά τους στους παίχτες της ομάδας τους για την προσπάθεια.

Αυλίδα:
Κικίδης, Λειβαδίτης,  Κοροβέσης,  Χ. Ζαζάς Βάθης,  Θάνος,  Τζεμπελίκος,  Μάλλιαρης, (78΄Λέων), Θωμάς,(68΄Ντασιώτης), Λεοντάρης Αργυρός, (58΄Κοροβέσης Δ.)

Α.Π.Κ.Ο. Δροσιά:
Αραβανής, Νάνος,(58΄Ελευθερίου Σ.),Γρηγοριάδης, Δουρδουβέλας, Προβής,(70΄ Δεληγιάννης),Κάκιος,Αργυρός,Σουλιωτάκης, Ελευθερίου Χ,. Βαρσαμάς,(78΄Τζέμος)Σεινταρας