Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τρικυμία πριν τον ''απόπλου'' στον χώρο της Γ'Εθνικής

Στην αρχή ο όμιλος των Ευβοϊκών ομάδων που βγήκε από τον καταρτισμό των ομίλων της Γ' Εθνικής ήταν ο 6ος. Μετά την κλήρωση και το πρόγραμμα των αγώνων αίφνης ο όμιλος με τις ''δικές μας ομάδες έγινε 7ος με τον 8ο όμιλο που υπάρχουν οι Ροδίτικες ομάδες να κατατάσσονται στον 6ο όμιλο.
Μικρό το μπέρδεμα θα πει κανείς και μια μικρή παρέκκλιση στα  καθιερωμένα της ''ΕΠΟ''.
Και αν σε τελική ανάλυση Απόλλων Ερέτριας και Χαλκίδα γλύτωσαν τις πολλές μετακινήσεις -με ύπαρξη όμως από την άλλη αθηναϊκών πολύ έμπειρων ομάδων-στα των υπολοίπων ομίλων έγινε το σώσε.
Και επειδή πρέπει να μας απασχολεί και το σπίτι του γείτονα γιατί κάποια στιγμή ίσως το στραβό χτυπήσει και την δική μας πόρτα, ομάδες με πλούσια ποδοσφαιρική ιστορία βρίσκονται στο χείλος του οικονομικού γκρεμού.
Και είναι πλέον ορατό το σενάριο μεσούσης της σαιζόν όμιλοι να τιναχτούν στον αέρα εξ΄αιτίας της αδυναμίας ομάδων να αντέξουν τος βάρος των μετακινήσεων.
Και το πιο εξωφρενικό της υπόθεσης αποτελεί η υπόσχεση της χρεοκοπημένης ''ΕΠΟ'' να καλύψει η ίδια όλα αυτά τα έξοδα των πολλών μετακινήσεων. Και το ελληνικό ποδόσφαιρο βαδίζει ως συνήθως στο άγνωστο με βάρκα την ....ελπίδα Απομένει πλέον να δούμε επί των γηπέδων και όχι μόνο την συνέχεια.