Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σε παιχνίδι θρίλερ ο Απόλλωνας πήρε την πρόκριση.

Σε ένα παιχνίδι που έσπασαν καρδιές ο Απόλλων Ερέτριας πήρε την πρόκριση στους 16 του κυπέλλου επικρατώντας της Μακρυκάπας με 1-2 στην παράταση.
Με τους γηπεδούχους να έχουν δύο δοκάρια και κάποιες καλές φάσεις σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα τους αφήνει με το παράπονο.
 Το χειροκρότημα όμως των φίλων τους που κατέκλυσαν τις εξέδρες τους δίνει δύναμη για τη συνέχεια.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Δ.Βαλκάνου έδειξε πως παιχνίδι με παιχνίδι ανεβάζει στροφές και θα παρουσιαστεί έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Η Μακρυκάπα στο πρώτο μέρος πατούσε καλύτερα και είχε δοκάρι στο 40΄ σε προσπάθεια του Καρκαλή.
Στην επανάληψη η Ερέτρια ισορρόπησε χωρίς να κάνει τη μεγάλη φάση προς την εστία του Τζουβάρα.
Στο 80΄ η κεφαλιά του Μπασινά τράνταξε το δοκάρι του Μπασινά και τον Ν.Κιαπέκο να μη μπορεί να χωνέψει πως η τύχη του γύρισε την πλάτη.
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καλοχωρίδης έδωσε το προβάδισμα στον Απόλλωνα.
Ενώ όλοι νόμιζαν πως το παιχνίδι τελείωσε ο Μπαιμπάκης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.
Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης ο νεαρός Κικίδης έδωσε την λύση με προβολή έπειτα από εκτέλεση φάουλ δίνοντας παράλληλα και την πρόκριση στον Απόλλωνα.
Σε δηλώσεις στο eviagoal των δύο προπονητών ο Ν.Κιαπέκος δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιχτών του τονίζοντας πως η Ερέτρια αποτελεί τον κακό δαίμονα του.
Από την πλευρά του ο Δ.Βαλκάνος τόνισε πως η ομάδα παρουσίασε κακό πρόσωπο δικαιολογώντας τους παίχτες του πως τα πόδια τους είναι βαριά από την προετοιμασία.
Τέλος προανήγγειλε την απόκτηση δύο παιχτών που θα βοηθήσουν τον Απόλλωνα επιθετικά.

Μακρυκάπα:Τζουβάρας Λέκκας Χασάνδρας Καρκαλής Γκίκας Ν. Μπασινάς Κουτσαβλής Σεχάι( 85΄Στούμπος Σ.) Μπαιμπάκης Σίδερης(60΄ Γκίκας Νικ.) Βουρδάνος( 80΄ Κούκουρας)

Απόλλων Ερέτριας:Μπασινάς Μετσανάι Ρούσσος(70΄ Καρβελάς) Σμπιλίρης Χριστοδουλόπουλος Καλοχωρίδης Βαλκάνος(65΄Κοκκάλας) Ντουλαβέρης Μώρος Τόρα(95΄ Τσίγκας)Αμαραντίδης(92΄ Κικίδης)