Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δύσκολα ο Αμαρυνθιακός τον Αγ. Λουκά 1-0

Ένα πλούσιο σε θέαμα παιχνίδι, με ένταση, δύναμη και πάθος παρακολούθησαν οι φίλαθλοι  που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Αμαρύνθου, ανάμεσα στον Αμαρυνθιακό  και τον Α.Ο. Αγίου Λουκά.
Δυο ομάδες που πάλεψαν για την νίκη, αλλά το τελικό αποτέλεσμα με σκορ  1-0 σίγουρα αφήνει, μόνο πικρά συναισθήματα στους φιλοξενούμενους. Και αυτό γιατί η ομάδα του Αγίου Λουκά, αν και ήταν ανώτερη σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα, αν εξαιρέσεις μόνο το πρώτο 15λεπτο της αναμέτρησης, γνώρισε την ήττα, χάνοντας για μια ακόμα Κυριακή ανεπανάληπτες ευκαιρίες.
 Από την άλλη ο Αμαρυνθιακός είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά υστερούσε στην τελική προσπάθεια. Έφτανε με ωραίες εναλλαγές έξω από την μεγάλη περιοχή του Τζάνη αλλά μέχρι εκεί.  Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού, ήταν σίγουρα ο πολύ άσχημος αγωνιστικός χώρος, που δυσχέρανε τις προσπάθειες και των 22 ποδοσφαιριστών.
Η ομάδα του Αμαρυνθιακού ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό, ο Σταματάκος μπαίνοντας από δεξιά, γυρίζει πανέξυπνα την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, χωρίς όμως εκεί να  βρεθεί κάποιος συμπαίχτης του στην πορεία της μπάλας.

Τέσσερα λεπτά αργότερα μετά από γέμισμα, ο Κόλλιας βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας, προσπάθησε να πλασάρει με την μία πιάνοντας όμως  αέρα. Στο 13ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ για τους γηπεδούχους,  ο Τζάνης κάνοντας έξοδο διώχνει με γροθιές, με τη μπάλα να στρώνεται στον Κόλλια, αλλά το σουτ του περάνει ψηλά έξω. Από  το σημείο αυτό και μετά, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και στο 16ο λεπτό ο Σταμέλος, μπαίνοντας από αριστερά γυρίζει την κατάλληλη στιγμή στον Τσάλα. Αυτός από το ύψος του πέναλτι πλασάρει με την μπάλα να φύγει λίγο έξω.
Στο 33ο λεπτό ακριβώς το ίδιο σκηνικό, αλλά αυτή την φορά αποδέκτης της μπάλας ο Μεταξάς Τ. που πιάνει το δυνατό σουτ με την μπάλα όμως να φεύγει έξω.
38ο λεπτό της αναμέτρησης, κατά μέτωπο επίθεση του Σταμέλου, που αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, βρέθηκε τετ α τετ με τον Kontraziu, αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από  την συμβολή των δοκών. Εννιά λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κερδίζουν φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και πλάγια.
Απευθείας εκτέλεση, η μπάλα στο κάθετο δοκάρι, στην επιστροφή στρώνεται στον Λυμπέρη, που με πλασέ από κοντά ανοίγει το σκορ κάνοντας το 1-0.
Στο 58ο λεπτό ωραία κάθετη μπαλιά του Μεταξά στην πλάτη της άμυνας βγάζει τετ α τετ τον Δρίτσουλα που μόλις είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι. Αυτός αντί να πλασάρει προσπαθεί να περάσει τον τερματοφύλακα που σωτήρια πέφτει και διώχνει.
Στο 63ο και 69ο λεπτό, δύο σουτ του Myrteza, το πρώτο διώχνει ο Τζάνης σε κόρνερ και το δεύτερο περνάει αρκετά έξω. Στα τελευταία 10 λεπτά της αναμέτρησης  οι γηπεδούχοι έπαιξαν με 10 παίκτες μετά από απευθείας κόκκινη κάρτα του Kodraziu Alb. που είχε περάσει σαν αλλαγή στο 46ο λεπτό. Τελευταία μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 89ο λεπτό, όταν ο Μεταξάς Δ. από καλή θέση έπιασε έναν κεραυνό, με τον τερματοφύλακα όμως  των γηπεδούχων να απογειώνεται και να διώχνει σε κόρνερ.
 Έτσι το τελικό σφύριγμα της κυρίας Κούκουρα, βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη, που τους κρατάει κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.